Stockholm: Regiontekniker

Vi söker en Regiontekniker till  DEKRA QM AB som har ambitioner att utveckla och fortsätta framgången med Dekras verksamhet runtom i landet. Vi välkomnar därför förstärkning till regionen Stockholm

Arbetsbeskrivning:
Rollen som Regiontekniker innebär att utföra olika kvalificerade och opartiska kvalitetskontroller för aktörer inom fordonsbranschen. Ett intressant och omväxlande uppdrag där Du ansvarar för din region med resultat- och driftsansvar. Resor ingår i tjänsten.

Som nyanställd kommer du få introduktion med utbildning. Dina uppdrag finns i Stockholm men runt om i landet då du hjälper andra tekniker med deras uppdrag. Som regiontekniker hos DEKRA kommer du få en tjänst med stor frihet då du själv lägger upp planeringen för uppdragen som kommer från centralt. Arbetstiden är varierad.


Kvalifikationer:
Du har dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gedigen erfarenhet från bilbranschen, gärna från flera olika bilmärken och uppdrag. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom området skadereparationer. Kund- och datavana är en förutsättning. Etablerat kontaktnät inom bilbranschen och erfarenhet av liknande arbete är en merit.

De utåtriktade arbetsuppgifterna ställer krav på ett positivt och affärsmässigt sätt samt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Som person är du självgående med god ordning och integritet.

DEKRA QM erbjuder dig:

 

  • En självständig roll med stor frihet och ansvar
  • En marknadsmässig lön, 6 semesterveckor, tjänstebil samt möjlighet till bonus.
  • Trevliga arbetskamrater och en spännande framtid väntar dig.


Företagsbeskrivning:

DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-10-27
Tillträde:
Enligt ök.
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se