Vill du bidra till lösningen på världens klimatutmaning?

Kungsbacka: Machine Learning Engineer / Data Scientist Egaine

Machine Learning Engineer / Data Scientist

Machine learning och Artificiell intelligens. Vi har en spännande tjänst för dig som vill jobba i gränslandet mellan datavetenskap, datamodellering, dataanalys och programmering av avancerade machine learning- algoritmer!

Varje dag samlar Egain in över 17 miljoner datapunkter från fastigheter i Europa för att säkerställa att byggnader använder energi på ett hållbart sätt och samtidigt stöttar företag att prioritera och drifta sina byggnader.

Med oss får du chansen att aktivt bidra med produktutveckling genom att identifiera AI-möjligheter och vilka värdeskapande tjänster som våra kunder kan dra nytta av genom att använda machine learning mot en stor mängd data.

Du som gillar analys, förädling av nya, existerande och tredjepartsdata, utveckla avancerad kod och smarta algoritmer, utföra datavetenskapliga studier och att hålla sig uppdaterad inom trender och teknik inom ML-kompetensområdet – Detta är möjligheten för dig!

Vill du dessutom vakna på morgonen med vetskapen om att du är med och bidrar till lösningen på världens klimatutmaning och behov av smarta städer?

Egain är teknikbolaget som kombinerar intelligent programvara, Big data och mänsklig expertis för att hjälpa sina kunder med digitaliseringen för en bättre planet. Egain Edge är en IoT plattform kopplad till AI programvara för att skapa självoptimerade och energieffektiva byggnader.

Om tjänsten
Hos Egain utvecklar och upprätthåller du en hög nivå förståelse för AI, Machine Learning, Big Data och datavetenskapsprinciper. Du hjälper aktivt produktutvecklingsteamet genom att identifiera AI-möjligheter och vilka värdeskapande tjänster som kunderna skulle kunna dra nytta av genom att använda Machine Learning. Analys och förädling av nya, existerande och tredjepartsdata. Med hållbarhet och våra kunder i fokus utvecklar du avancerad kod och smarta algoritmer, utför datavetenskapliga studier och håller sig uppdaterad om relevanta frågor och trender inom ML-kompetensområdet.

 

Län:
Halland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-10-27
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Kungsbacka
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se