Göteborg: Servicetekniker som utvecklar fordonsindustrin

Vi söker en mekaniker/servicetekniker inom fordonsbranschen för direktrekrytering till NSC. En fin möjlighet för dig som är mekaniker/tekniker och vill ta nästa steg i karriären!

Arbetsbeskrivning:
Hos NSC arbetar du som tekniker och som konsult där du ingår i ett arbesteam som är ute och arbetar hos NSC:s kunder inom fordonsbranschen. Du kommer att arbeta tätt ihop med både kunniga kollegor och kunder.

Arbetsteamet har spännade uppdrag mot olika bolag inom Volvo och är samtidigt med och utvecklar fordonsindustrin.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som arbetar som mekaniker/servicetekniker av fordon såsom bilar, lastbilar eller bussar. Har du kunskap av hybridteknik är detta mycket meriterande. Vidare har du gymnasie- och/eller eftergymnaisalutbildning inom fordon.

Som person är du driven och vill lära dig mer. Du har en god samarbetsförmåga men är inte rädd för att ta i på egen hand. Noggrannhet och kvalitet är en självklarhet för dig.


Företagsbeskrivning:
NSC är ett konsultbolag som är experter inom diagnos, metodutveckling, tidsstudier och utbildning inom teknikområdet. NSC sätter människan i fokus och ser alla medarbetare som nyckelspelare och som kommer att kunna påverka företagets framtida utveckling.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se , OBS!! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-02-02
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se