Recruitmore

Jonas, en av våra två fastighetsskötare i Stockholm sedan 6 år tillbaka, börjar studera i höst och vi söker nu hans ersättare.

Stockholm: Fastighetsskötare till MOFAB AB

 

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att ha ansvar för skötsel av våra fastigheter i centrala Stockholm och på Lidingö. Arbetet är självständigt och du har stort ansvar att själv planera din dag. Du utför tillsyn och skötsel, felsökning, reparationer och har ansvar för löpande kontakter med hyresgäster och entreprenörer.

 Om dig

Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Du bör ha erfarenhet från fastighetsskötsel. Om du har teknikkompetens inom exempelvis bygg, el, vvs eller styr-/reglerteknik är det meriterande. Det viktiga för oss är inte formella utbildningar utan att du har ett intresse för teknik, brinner för service, har en vilja att lära och är händig/praktiskt lagd. 

Arbetet kräver att du är prestigelös, serviceinriktad och har lätt att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är trygg, håller vad du lovar och behåller lugnet även i stressade situationer. Du är ansvarstagande och tycker om att jobba självständigt. 

 Det krävs att du har B-körkort och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

 Tillträde

Om du tycker att jobbet verkar intressant och du dessutom har lätt till skratt så är du välkommen in med din ansökan. Vi kan komma att göra urval och intervjuer löpande och därför bör du skicka in din ansökan så snart du kan.

 Tjänsten är heltid. Kollektivavtal finns tecknat med Fastighetsanställds förbund. 6 månaders provanställning tillämpas.

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-10-20
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se