Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler mitt på Fridhemsplan!

Stockholm: Datasbasadministratör till Insightevents

Insight Events Sweden AB behöver förstärkning till databasen! De nya GDPR reglerna innebär delvis nya rutiner i och med utökat integritetsskydd för personuppgifter, vilket gör att vi söker dig som är: 

Noggrann, effektiv och som har lätt att sätta dig in i system. Du kanske studerar på universitetet eller söker det perfekta ingångsjobbet åren efter examen?

Som databasadministratör är ditt uppdrag att ta hand om och vårda företagets marknadsdatabas som dels består av tusentals befintliga kunder och dels blivande kontakter. Ditt jobb innebär att du dels stämmer av vår befintliga kunddatabas samt får den att växa genom att bygga nya kontakt och företagsuppgifter med deras samtycke. Detta görs bland annat via mail och telefon. I tillägg kan andra uppgifter tillkomma i rollen, såsom att tex registrera våra eventdeltagare

Då vi i första hand arbetar med CRM och Direktmarknadsföring för att marknadsföra våra konferenser och kurser är databasen Insight Events hjärta och grunden till företagets framgång.

Om Insight Events: Vi genomför årligen närmare 100 konferenser och kurser inom en rad olika sektorer. Våra tusentals deltagare är beslutsfattare från både näringslivet och den offentliga sektorn. Vi ser ljust på framtiden och är ett företag i tillväxt. Företaget ingår i den franska koncernen Comexposium vilket ger en internationell känsla och en bra finansiell grund att stå på. På Insight Events ryms många roller! Bland annat databasadministratörer, projektledare, säljare, projektkoordinatorer, marknadsförare m.fl. Tillsammans jobbar vi mot samma mål: Att skapa, organisera och utföra de bästa mässorna, konferenserna och kurserna för våra kunder.

Vi är drivna, ambitiösa och gillar högt tempo, är du också det – rekommenderar vi dig att söka tjänsten!

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-10-27
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se