Mellerud: Fastighetsmäklare/Delägare SF Mellerud

Bildresultat för svensk fastighetsförmedlingVi söker en fastighetsmäklare till Svensk Fastighetsförmedling i Mellerud. Du får möjligheten att ta nästa kliv i karriärern och bli delägare och franchisetagare!

Arbetsbeskrivning:
Hos Svensk Fastighetsförmedling ges alla möjligheter till en god karriär. Ditt arbete innebär variation och stort ansvar där du tillsammans med dina medarbetare arbetar för nöjda kunder. I bobutiken kommer du att ingå i ett tryggt team med erfarna kollegor och en härlig sammanhållning. Tillsammans strävar ni att ha nöjda kunder och öka butikens lönsamhet.

Du erbjuds unika förutsättningar för att utvecklas och lyckas i ditt yrke. Du får bland annat ta del av marknadens största kundregister, SF:s försäljningsmedtod, moderna digitala system, egna jurister, marknadsavdelning samt ett minst sagt välkänt varumärkemed över 80 års branscherfarenhet.

Kvalifikationer:
Vi söker sig som är registrerad mäklare, du vill ta nästa steg och utveckla dig till delägare/franchisetagare. Du är tävlingsinriktad, lojal och du har drivet att få företaget att växa i både omsättning och lönsamhet. Det är en självklarhet att du har ett stort intresse i människor och en av dina drivkrafter är att leda och coacha dina medarbetare.

Företagsbeskrivning:
Svensk Fastighetsförmedling grundades 1937 och är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Bobutiken i Mellerud är en av de 230 bobutikerna som finns runt om i landet. Tack vare 230 bobutiker och 1200 medarbetare är Svensk Fastighetsförmedling experter på den lokala bostadsmarknaden. Bobutikerna drivs av ca 200 franchisetagare och har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

 

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, Rekryterare Andreas Jansson, tel 072-5541165, andreas@recruitmore.se
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-22
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Mellerud
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se