Västerås: Säkerhetssamordnare

 Bildresultat för lexium

Lexium söker Säkerhetssamordnare

Vi söker nu för kunds räkning en Säkerhetssamordnare med placering i Västerås, men som ansvarar för ett stort område Luleå, Kalmar, Gävle, Nässjö, Falköping mfl.

Så en del resor kommer att förekomma i tjänsten. Säkerhetschefen är ansvarig för det övergripande säkerhetsarbetet och det systematiska brandskyddet enligt kundens rutiner och föreskrifter. I tjänsten ingår att arbeta efter uppsatta säkerhetsmål enligt de policys som råder. Vidare skall du hålla dig uppdaterad med nya lagar och nyheter inom området. Du kommer även att ha ansvaret för att koordinera kundens olika brand- och säkerhetsövningar samt att mäta och övervaka det systematiska brandskyddet. Vidare skall Du vara  socialt utåtriktad med förmåga att skapa nya kontakter och du skall kunna anpassa dig till nya sammanhang med olika personer och miljöer. Du skall vara orädd och självgående, vara strukturerad och ha en hög förmåga att prioritera och planera ditt arbete.  

  • Du skall ha minst 3-5 års yrkeserfarenhet inom säkerhetsfrågor samt tillhörande utbildningar. 
  • Flytande/obehindrad svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
  • God IT-vana 

Lexium grundades 2012 och är ett expansivt Facility managementföretag med höga mål för tillväxt. Vi har helhetsansvaret för all form av fastighets- och arbetsplatsservice på kontor, fastigheter och industrier som tex bemanning, tekniska fastighetstjänster, frukt, inredning/möbler, jour 24/7, kaffemaskiner, lokalvård, säkerhetstjänster och växter mm. Genom att samordna flera tjänsteområden samt stort fokus på IT-tekniska lösningar åstadkommer vi effektiva lösningar för våra kunder. Vår uppfattning är att arbetsplatsservicen betyder mycket för upplevelsen av våra kunders varumärken. Vi kombinerar kunnig personal med den senaste tekniken för att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Att ett kontor är rent och prydligt och att kaffet smakar gott är exempel på tjänster som kan förstärka hur man som företag vill bli uppfattad av kunder och besökare. Vi växer kontinuerligt och har idag verksamhet över hela Sverige.

Län:
Västmanland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-10-20
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Västerås
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se