Maxi Ica Stormarknad Burlöv

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid det där lilla extra, det finns ”inga problem”. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.

Burlöv: Burlöv Maxi ICA Spontanansökan Deli/fisk

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror så din roll blir en nyckelperson för butikens utveckling. 
Ett utpräglat kvalitetsmedvetande tillsammans med ett starkt kundfokus och mycket hög servicekänsla ser vi som ett måste. Erfarenhet från flera eller något av: delikatess, fisk, kallskänk eller restaurang är meriterande. 
Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs i att arbeta både i grupp och självständigt. 
En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation. Exempelvis jobba med exponeringar och upprätthålla prisupplevelsen. Inom rollen ligger också att skapa en enhetlig struktur i butiken och se till att vi håller högsta kvalitet varje dag. 

Exempel på ansvarsområden

  • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
  • Föreslå förbättringsområden 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet, kunskap och utbildning inom segmentet delikatess, fisk, kallskänk och kött är meriterande.
  • Grundläggande kunskaper i LEAN eller Ledande Butiksdrift är meriterande
  • Erfarenhet av arbete med egenkontrollprogram är meriterande. 

Personliga egenskaper

Du ska ha ett stort kunnande kring delikatess, fisk, kallskänk och kött över disk med förmåga att förmedla detta till våra kunder. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig bland kunder. 
Självklart är du är fokuserad på kund och försäljning och drivs av att skapa god lönsamhet. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga. 
Du är lösningsorienterad, flexibel och villig att prova nya arbetssätt, samt är mycket noggrann och vet hur viktigt det är med bra rutiner.
 

Tjänsterna är heltid och deltid med varierande omfattning där dagtid och helger ingår i den ordinarie veckoarbetstiden.

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
Löpande
Tillträde:
Löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Burlöv
Kontaktpersoner:
Björn Melin
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se