Maxi Ica Stormarknad Burlöv

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid det där lilla extra, det finns ”inga problem”. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.

Burlöv: Burlöv Maxi ICA Spontanansökan Kolonial

I rollen som Teamkamrat Kolonial och Specialvaroransvarar du för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment inom kolonial och special. Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje med ett kundmötande utöver det vanliga. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken.

En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation  

Exempel på ansvarsområden

  • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
  • Föreslå förbättringsområden

Kvalifikationer

  • Erfarenhet, kunskap och utbildning inom segmentet Färskvaror
  • Grundläggande kunskaper i LEAN eller Ledande Butiksdrift är meriterande 

Personliga egenskaper

Du bör ha ett stort kunnande kring kolonial samt ha ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta våra kunder. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov. Självklart är du är fokuserad på kund och försäljning och drivs av att skapa god lönsamhet. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga. 
Du är lösningsorienterad, flexibel och villig att prova nya arbetssätt, samt är mycket noggrann och medveten om vikten av bra rutiner.
 

Tjänsterna är heltid och deltid med varierande omfattning där dagtid och helger ingår i den ordinarie veckoarbetstiden.

 

Län:
Skåne
Sista ansökningsdag:
Löpande
Tillträde:
Löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Burlöv
Kontaktpersoner:
Björn Melin
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se