Jobbakuten Recruitmore

Malmö: Servicetekniker hos Ahlström & Persson

Är du en händig person som trivs med att arbeta på egen hand ute hos kunder? Är du bra på att samarbeta och har en bakgrund inom exempelvis el eller verkstad? Då är du kanske rätt person för oss!

Om Ahlström och Persson
Ahlström och Persson startades 1945 i samband med den stora metallarbetarstrejken. Tidigare var huvudinriktningen smidesarbete men idag består verksamheten av att erbjuda sina kunder heltäckande lösningar inom pumpar och pumpfabrikat. Med gedigen erfarenhet och kunnande strävar de efter att ge personlig service att lösa alla slags problem med pumpar, stora som små.

Om tjänsten
Som servicetekniker hos Ahlström & Persson kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som innefattar reparationer, montering, felsökning samt förebyggande underhåll på pumputrustning hos företagets kunder. Du ingår i ett team av sju servicetekniker och tre kontorsarbetare. Kundbasen finns runt omkring i Skåne och dit reser du på egen hand. Du har tillgång till firmabil och utgår oftast ifrån kontoret i Malmö där även lagerhållning finns. Arbetstiderna är förlagda dagtid 07.00-15.45 måndag till fredag.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Reparationer, montering och felsökning av pumpar såsom värmepumpar, avloppspumpar, bevattningspumpar
- Kundbesök runt om i Skåne

Om dig
Kanske arbetar du idag som elektriker eller underhållstekniker, alternativt besitter någon annan praktisk erfarenhet inom verkstad, el eller VVS. Du är kunnig inom antingen elektriskt eller mekaniskt underhåll. God servicekänsla och ett enkelt och trevligt sätt är viktiga förutsättningar för att lyckas på uppdraget. Du är prestigelös vad gäller uppgifter och är nyfiken på praktiska problem som ibland kan vara kluriga att lösa. Att du har körkort är ett krav eftersom du på egen hand kommer åka till kunder runt om i Skåne.
Viktigt för tjänsten är:
- B-körkort
- Erfarenhet som mekaniker, elektriker, VVS eller från verkstad
Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

 

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se