Jobbakuten Recruitmore

Örebro: Larmtekniker till Telos

Bildresultat för telos telemontage

Telos Telemontage AB söker tekniker för säkerhetssystem i Örebro.

Vi behöver nu förstärka vår verksamhet då efterfrågan på våra tjänster är hög. Som projekt tekniker befinner du dig mitt i verksamheten och har en central roll för att våra kunders säkerhetstekniska installationer ska fungera, hos oss finns kunden i fokus. Vill du arbeta i ett expansivt företag med ett härligt gäng arbetskamrater och trivs med varierande arbetsuppgifter då är detta ett tillfälle du inte vill missa.

I dina arbetsuppgifter ingår att ta hand om och utföra servicearbeten och driftsätta säkerhetssystem i våra projekt hos våra kunder. Mindre installationer kan även förekomma. Arbetet passar dig som tycker om utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla sitt yrkeskunnande.

Vi tror du har någon teleteknisk, eller teknisk utbildning, inom el-teleområdet en klar fördel är kunskap inom larm och säkerhetssystem.

Vi söker dig som har: - El-tele utbildning på gymnasienivå. Eller har fått kunskap och erfarenhet på annat sätt. - Har lätt att prata med kunder och har en hög social kompetens. - Rätt inställning och ser möjligheter istället för problem. - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift - Datorvana - B-körkort - Kunskaper kring Larm & säkerhetssystem är meriterande - Kunskap om system som inbrottslarm, typ Vanderbilt SPC, samt passagekontrollsystem typ RCO, och Aptus är klart meriterande. - Vi söker dig som har ett personligt driv, är engagerad och van att ta stort eget ansvar. För oss är våra ledord Kompetens, Kvalitet, Service viktiga därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Län:
Örebro
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Örebro
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se