Göteborg: Taktekniker till Mataki

Bildresultat för mataki logo

Vi rekryterar en taktekniker till Mataki som är inne i en expansiv fas och nu behöver förstärka sitt team

Mataki erbjuder dig en spännande tjänst med bredd i ansvar och variation, tillhörande ett mindre team i en framgångsrik koncern.

Arbetsbeskrivning:
Dina insatser riktar sig dels mot våra auktoriserade takentreprenörer med montören i fokus, där du tar ett övergripande tekniskt ansvar inom ditt distrikt, och dels mot förskrivande konsulter och fastighetsägare. Du arbetar dagligen på taken med att stötta och utveckla våra certifierade takmontörer. Du bidrar med tekniska lösningar och kan både praktiskt och teoretiskt leda och hjälpa montörerna.

I dina arbetsuppgifter ingår också att stötta och hjälpa förskrivande konsulter, fastighetsägare och byggentrprenörer. Du arbetar utifrån tydliga och utmanande mål som går i linje Matakis övergripande strategi, affärsmål och marknadsplan.

Kvalifikationer:
Du har lång erfarenhet av att montera tätskikt på tak och bjälklag. Du är handlingskraftig, tar stort personligt ansvar och är resultatinriktad där kvalitet är en självklarhet. Du gillar att arbeta med människor och har ett pedagogiskt arbetssätt då utbildning är en stor del av dina uppgifter. För att passa i rollen krävs det också att du är en person med god samarbetsförmåga och att du trivs i ett öppet och prestigelöst arbetsklimat.

Arbetsområdet är södra, västra och delar av mellersta Sverige,vilket kräver stor vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Du utgår från ditt distrikt som kan innebära allt från Göteborg, Jönköping, Malmö. Lund eller Helsingborg med omnejd. Du har B-körkort, övernattningar förekommer, befattningen rapporterar till försäljningschef för Mataki.


Företagsbeskrivning:
Mataki är ett svenskt varumärke inom Nordic Waterproofing AB som gör tätskikt för tak som passar svenskt klimat. Mataki erbjuder kvalitetsprodukter, spetskunskap och hållbara lösningar och har under mer än ett sekel i branschen intagit en marknadsledanade position. Vår styrka ligger i att vara personliga, professionella och nyfikna. Vi håller det vi lovar - tätskikt för tak som klarar alla väder. Genom att löpande utbilda användarna kan vi lämna marknadens mest omfattande garantier.Det ger trygga kunder och relationer som bygger på förtroende!

Läs gärna mer på www.mataki.se
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-22
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Syd/Västra Sverige
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se