Jobbakuten Recruitmore

Göteborg: Subsea designer till SIGMA

Bildresultat för sigma logo

Erfaren SUBSEA-DESIGNER

ARBETSBESKRIVNING

Sigma Energy & Marine tillhandahåller expertkunskap inom subsea, förnybar energiproduktion, bearbetningsindustri och marina applikationer. Vi är stolta över att vi kan leverera branschledande kompetens till globala företag genom att vara närvarande på plats och ha en dynamiska och smidig egen verksamhet.

Vi erbjuder en mångsidig och spännande miljö med möjlighet att både fortsätta utveckla tekniska färdigheter inom ditt huvudsakliga intresseområde och bredda din erfarenhet inom andra områden.

GRUNDKVALIFIKATIONER

Vi letar efter dig som verkligen brinner för teknik och drivs av att hitta tillämpliga lösningar. Du har en relevant ingenjörsexamen eller liknande utbildning och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom affärsområde subsea.

Du hanterar minst en av följande 3D CAD-programvaror; SolidWorks, NX, CREO / ProE eller Inventor. Utöver detta ska du bekanta dig med TeamCenter, SAP. Du kan skapa detaljerade ritningar i enlighet med gällande undervattensstandarder som NORSOK, API etc.

Din kommunikationsförmåga inom andra områden som produktion, installation och validering samt leverantörer kommer att vara praktiska i större projekt som utförs från vårt kontor eller på kundens webbplats.

Personliga egenskaper: Som person är du flexibel, proaktiv och tar initiativ. Du är van vid att arbeta i projekt mindre såväl som större projekt, som teammedlem och mer självständigt vid behov. Förutom analytiska och tekniska färdigheter förstår du vikten av sociala aspekter. Stora kommunikationsförmågor krävs i skrift och tal, både på svenska och engelska.

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se