Helsingborg: Säljare till Heras

Bildresultat för heras

Utesäljare service

Som ett led i att vara Europas premiumvarumärke inom områdesskydd är vårt serviceerbjudande en viktig del. Vi på Heras fortsätter därför att utöka vår serviceavdelning och söker nu en servicesäljare med placering på vårt kontor i Helsingborg. Tjänsten är ny och tillsammans med resten av vårt serviceteam kommer du vara med att lyfta avdelningen till nästa nivå!

Du kommer tillhöra den svenska serviceavdelningen med södra Sverige som arbetsfält och rapportera till Country Service Manager. Du blir del av ett mindre team med stora ambitioner och som backas upp av en central satsning inom verksamhetsområde service.

Fokus ligger på försäljning av avtal till den befintliga marknaden. Men även försäljning av kommande säkerhetskoncept och support till våra projektsäljare vid behov.

Vem är du?

Vi söker en driven säljare med dokumenterad framgång av uppsökande försäljning. Du är inte rädd för att bryta ny mark och tar fullt ansvar för hela försäljningskedjan. Kommunikation och samarbete är viktiga delar i ditt arbete och för att trivas hos oss tror vi att du som söker är positiv, prestigelös, flexibel och vill vara del av en gemenskap.

Vi lägger stort fokus på din personlighet, men det är meriterande med erfarenhet av liknande branscher som vår, anläggnings-, service- eller byggbranschen.

Du är en ödmjuk, men ambitiös person som vill växa med uppgiften och utvecklas tillsammans med oss på den resa vi gör framåt

Krav

 • Erfarenhet av B2B försäljning
 • Är självgående och har ett starkt driv
 • Har minst gymnasieutbildning
 • Strukturerat arbetssätt
 • Krav på svenska i tal och skrift och att du behärskar engelska i tal och skrift då vi har engelska som koncernspråk
 • Krav på B körkort

Vad erbjuder vi?

 • Fast lön + rörlig del
 • Tjänstebil
 • Tjänstetelefon
 • Laptop
 • Ipad

Känns denna roll och Heras som en plats för dig? Läs nedan för att söka idag!

Start: 1/1-2020 eller enligt överenskommelse

Om Heras

Heras är Sveriges största leverantör av områdesskydd och passagekontroll. Vi levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm. Vi är idag omkring 100 anställda i Sverige och 1200 i Europa.

På Heras sätter vi säkerheten först och vi står för våra värderingar som är Tillförlitlig, Engagerad och Expert. Genom våra värderingar ska vi nå vårt mål att vara erkända som Europas premiumvarumärke inom områdesskydd.

 

Kontakt:

Andreas Jansson - Recruitmore (Ansvarig rekryterare) andreas@recruitmore.se 072-5541165

 

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-11-10
Tillträde:
2020-01-01
Arbetsplats/placeringsort:
Helsingborg
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se