Örnsköldsvik: Utvecklingsingenjör till Sanmina

Bildresultat för sanmina

 

 

 

 

Vi söker efter en utvecklingsingenjör till Sanmina i Örnsköldsvik för direktrekrytering

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

 

Utvecklingsingenjör testprogram

Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med en civilingenjör,  med inriktning mot t.ex. teknisk fysik eller elektroteknik. Du har direkt erfarenhet av systemutveckling och ansvarsroller inom området  eller så har du jobbat några år som utvecklingsingenjör och vill ta ett steg vidare i din karriär.

Du har förmåga att sätta dig in i funktionella tekniska krav och diskutera dessa med våra kunder, ta fram systemlösningar och analysera resultatet från det färdiga systemet. Du blir lätt spindeln i nätet i något av våra utvecklingsprojekt då du behöver samordna utveckling av programvara, elektronik och mekanik. Du deltar med ditt kunnande under såväl offertarbete som leveransorderprojekt.

Vi utvecklar testsystemprodukter på uppdrag av våra kunder som finns i Europa. Testsystemen som levereras används vid produktion av medicinsk elektronik. Kvalitetskraven är höga och det finns gott om intressanta tekniska utmaningar. Med stor noggrannhet mäter och styr vi t.ex. temperaturer, vätskevolymer, lägen och rörelser, spänningar och strömmar, etc. Många av funktionerna utvecklas i Labview  varför erfarenheter av funktionsblockprogrammering och realtidssystem är meriterande.  Goda kunskaper krävs i svenska och engelska.

 

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

 

 

Län:
Västernorrland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-11-24
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Örnsköldsvik
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se