Örnsköldsvik: Testingenjör till Sanmina

Bildresultat för sanmina

För direktrekrytering söker vi nu en testingenjör till Sanmina

 

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Testingenjör

Som testingenjör hos Sanmina arbetar Du med att underhålla och utveckla produktions-testutrustning för att verifiera funktion och prestanda på de olika, oftast medicinska, produkter som tillverkas i vår fabrik. Arbetet innebär att utifrån givna kravspecifikationer validera utrustningar, processer och utbilda produktionspersonalen.  Du jobbar också med felsökning och problemlösning på testutrustningen så du bör vara analytisk och kunna hitta lösningr på problem som kan uppstå.

Du bör ha teknisk utbildning, helst på högskolenivå och behärska både hård- och mjukvara. Förmåga att lätt sätta sig in i hela system är viktig för att lyckas på denna befattning. Goda kunskaper krävs i svenska och engelska.

 

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

Län:
Västernorrland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-11-24
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Örnsköldsvik
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se