Stockholm: Lunchkock till Hemköp

Bildresultat för hemköp

Vi direktrekryteringar en lunchkock till Hemköp Hornstull

Vill du ha ett jobb där människor, mat och försäljning alltid står i centrum? Hemköp erbjuder sina anställda goda utvecklingsmöjligheter i en organisation som vågar tänka i nya banor.

 

Arbetsbeskrivning

Butiken serverar 400-500 gäster varje dag och som lunchkock har du ett stort ansvar för att kunderna ska uppleva kvalitet. Du kommer att tillaga både varma och kalla rätter, du kommer även att vara ute i fisk/delikatessdisken.

Tillsammans med dina kollegor har du fokus på positivt kundbemötande, försäljning och högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kock och en god vana av varma och kalla rätter. Att du har ett stort matintresse är en självklarhet, vidare tycker du om och drivs av att jobba med kunder och försäljning. Du är en driven person med ett stort engagemang och har lätt för att samarbeta med människorna i din omgivning.

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

Om Hemköp

Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och bredden.

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-11-24
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se