Ängelholm: Problemlösande byggsmed

Bildresultat för anbulten

Vi direktrekryterar en erfaren byggsmed till Anbulten

Anbulten är ett företag med ca 20 anställda och är just nu inne i en spännande utvecklingsfas för företaget. Engagemang, kvalitetstänk, överträffande av förväntningar och glädje på arbetsplatsen är ledord för Anbulten.

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som byggsmed. Du har förmågan att hitta lösningar på problem som kan uppstå i samband med byggnationer. Stor och god vana av att läsa, förstå, tillverka och montera efter byggritningar, förstå vikten av att kunna samarbeta och jobba i en grupp följa tider och deadlines för att komma framåt och leverera över kundens förväntan. Vidare måste svenska språket behärskas på ett bra sätt, både i tal, förståelse samt skrift. Du måste ha körkort för minst personbil, kunna se helheten från start till mål och vara beredd på att det ibland kan vara några olika bollar i luften samtidigt. Struktur, lojalitet, ordningssinne och ansvarskänsla är väldigt önskvärda egenskaper vilket vi ser som ett måste hos alla våra medarbetare.

Följande utbildningar ser vi som meriterande: Truckkort, förarbevis för olika byggliftar, heta arbeten.

 

Anbulten jobbar inom stål, smide, svets, tillverkning och byggnation, men är ganska breda och hanterar även industriservice och man har även en svarv och fräsenhet. Företaget ligger i Strövelstorp med närhet till både E4 och E6. Anbulten utför projekt och arbetar i geografiska områden mellan Halmstad-Hässleholm, Helsingborg och ner mot Malmö. Merparten av projekten är runt Helsingborg.

 

Skicka in din ansöka  snarast då urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

 

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-11-24
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Strövelstorp
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se