Åstorp: Kläckerichef till Aviagen SweChick

Bildresultat för aviagen swechick

 

Vi rekryterar en arbetsledande kläckerichef till Aviagen SweChicks verksamhet i Åstorp

Aviagen SweChick söker dig som drivs av att arbeta med människor, djur och teknik. En tjänst som passar dig som vill vara med att utveckla och förbättra processer samtidigt som du utvecklar dina medarbetare. 

Arbetsbeskrivning

Som kläckerichef ansvarar du för det övergripande arbetet på kläckeriet. Du verkar för att arbetet underlättas och löper så friktionsfritt som möjligt. I arbetet ingår även att uppdatera kvalitetsrutiner, arbeta för ett arbete mot LEAN eller liknade samt stödja och utveckla befintlig personal.

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning från tillverkningsindustrin. Du har erfarenhet av LEAN, 5S eller likande samt kunskap om kvalitetssystem, exempelvis ISO. Vidare har du en god datavana och behärskar engelska.

Du som person är positiv och har ett högt driv. I ditt arbetssätt är du strukturerad, kundorienterad och kvalitetsmedveten. Vi ser även att du intresserad av djur och teknik.

 

Om Aviagen SweChick

Aviagen SweChick ingår i det globala Aviagen som är marknadsledande inom avel för fjäderfä. Aviagen SweChick har sitt säte i Åstorp där man har gårdar och kläckeri. Företaget är Nordens ledande leverantör av avelsdjur för slaktkycklingsbranschen.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se / tel: 072-5541165

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-11-24
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Åstorp
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se