Södertälje: Larmtekniker

Bildresultat för säkerhetsgruppen

 

Vi direktrekryterar en larmtekniker till Säkerhetsgruppen i Södertälje

 

Larminstallatör/larmtekniker

Vill du vara med och driva utvecklingen av morgondagens säkerhetssystem framåt? Är du en driven och kompetent tekniker som söker nya utmaningar? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta både självständigt och som en del av ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som larmtekniker hos oss!

 

Om tjänsten

Som larminstallatör/larmtekniker hos oss på Säkerhetsgruppen kommer du att arbeta med installationer, driftsättning och service av främst brand- och utrymningslarm, passersystem och kameraövervakning men även andra typer av system.

Arbetsuppgifterna innefattar planering, kabelförläggning, installation, driftsättning, funktionstest och dokumentation. Du kommer att ha ett stort ansvar som installatör/tekniker ute på fältet och arbetet sker i nära samarbete med våra arbetsledare och projektledare.

Arbetet är omväxlande med företagskunder inom många olika branscher och uppdrag av varierande karaktär. Tjänsten erbjuder såväl självständiga arbetsuppgifter som uppdrag tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder säkerhetslösningar för många olika segment, exempelvis inbrottslarm, personskydd, överfallslarm, driftlarm och objektskydd. Vi erbjuder också kompletta lösningar inom brand-och utrymningslarm, kameraövervakning och passersystem.

Vårt utbud av produkter och tjänster till företag kan du läsa mer om på www.sakerhetsgruppen.com.

Vi vänder oss i huvudsak till företag, men även privatpersoner som har höga krav på säkerhetsinstallationer. Grunden för våra säkerhetssystem är marknadsledande teknik, kompetens och en kvalitet och service som ger avtryck hos våra kunder.

Vem söker vi?

Som person ser vi att du är en ambitiös lagspelare som besitter stor social kompetens. Du ska kunna arbeta målinriktat i ett högt tempo både självständigt och i grupp. Du har lätt för att ta egna initiativ och är drivande i din egen utveckling.

Du har relevant teknisk utbildning på minst gymnasienivå i form av t.ex. svagström/larm/säkerhet eller som elektriker. Då tät och daglig kontakt med våra kunder är ett viktigt inslag i din vardag behöver du ha ett sätt som är tillmötesgående, professionellt och som kännetecknas av hög kvalitet. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vår bransch. Kanske har du jobbat med säkerhetsinstallationer tidigare eller så har du erfarenhet av andra områden inom elinstallation. 

Du är van vid teknik och tycker om att visa framfötterna och att har lätt för att lära dig nya saker. Du ser också fram emot ett flexibelt arbete där du får träffa många nya kunder. 

Då du kommer att arbeta med säkerhetsklassade objekt kommer vi behöva göra ett utdrag från belastningsregistret. Svenskt medborgarskap samt körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Hos Säkerhetsgruppen blir du en del av ett av ett kompetent och härligt gäng som har högt i tak och som firar framgångar tillsammans! På Säkerhetsgruppen tar vi vara på ditt engagemang och det finns goda möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll. Vidare erbjuder vi sjukförsäkring, pensionsförsäkring samt lunchförmån.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön samt årsbonus. Du kommer att utgå från vårt kontor i Södertälje och arbetet är normalt sett förlagt till dagtid. Tillträde sker omgående eller efter överenskommelse.

Om du har några frågor kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

I denna rekrytering kommer vi att tillämpa ett löpande urval. Detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför ansöka så snart du har möjlighet. 

Välkommen med din ansökan!

Säkerhetsgruppen AB levererar professionella säkerhetssystem till företag och privatpersoner och vi är certifierade av Svensk Brand & Säkerhetscertifiering AB för installation av brandlarm, CCTV samt inbrottslarm i larmklass 2.

Vi har funnits sedan 1997 och är idag 16 medarbetare som årligen projekterar och installerar omkring 400 nya system och utför service på fler än 4 000 befintliga kunder. Vi är marknadsledande i Södra Mälardalen med kontor i Södertälje och Eskilstuna.

Vi är också auktoriserad Securitas Direct Professional Partner. Securitas Direct Group är Europas ledande leverantör av trygghet och säkerhet med drygt 3 miljoner kunder i 14 länder. I Sverige har Securitas Direct fler än 75 000 företagskunder och vår gemensamma målsättning är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!

 

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-01
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se