Stockholm. Extrapersonal till Hemköp, Delikatess

Bildresultat för hemköp logo

Nu rekryterar vi extrapersonal till Hemköp Hornstull, Delikatessavdelningen

Söker du ett extrajobb där människor, mat och försäljning alltid står i centrum? Hos Hemköp är det högt till tak och organisationen vågar tänka i nya banor. Just nu söker delikatessavdelnignen tre personer som vill arbeta extra vid behov.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer tillsammans med dina kollegor att hjälpa Hemköps kunder att enkelt hitta det de söker. Ni håller rent och snyggt i butiken och ser till att hyllorna är välfyllda. Med ditt fokus på ett positivt kundbemötande, försäljning och högsta kvalitet blir du en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevese för butikens kunder.

Start: Omgående  Omfattning: Extrajobb vid behov

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är matintresserad och har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare. Vidare har du en god samarbetsförmåga och kan arbeta i ett högt tempo. Som person är du hjälpsam och har ett sinne för detlajer.

 

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se , OBS!!Vi tar ej emot ansökningar via mejl.


Företagsbeskrivning:

Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfoodkoncernen. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och bredden.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2019-12-01
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se