Vellinge: Central/Ställverksmontör

Bildresultat för eltecno

Om tjänsten

Vi på Eltecno designar, konstruerar och tillverkar El-centraler och LSP-Ställverk. Du är en del av arbetsteamet inom ställverk och centraler. Som montör hos oss kommer du arbeta självständigt såväl som i team beroende på typ av projekt. Arbetet leds av projektledare och arbetsledare.

Du erbjuds ett omväxlande arbete där inget projekt är det andra likt och där varje projekt innehåller nya utmaningar för dig och ditt team. Tillsammans jobbar ni med ert projekt från start och hela vägen in i mål.

Även om varje projekt är olika så finns det vissa moment som är återkommande – som ställverks- och centralmontör hos oss innefattar arbetet både mekaniskt och elektriskt montage.

 

Din profil

Vi söker dig vars nyfikenhet och kunskapstörst är stor. Du tror att du har god erfarenhet av mekaniskt arbete, plåtbearbetning, elektriskt montage och kabeldragning. Du har förmågan att arbeta snabbt och effektivt utan att göra avkall på noggrannhet och kvalitet. Du är ansvarstagande, prestigelös och samarbetsvillig. För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har avslutad gymnasieexamen från Elprogrammet eller erfarenhet av el-montage
  • Tidigare arbetat med centraler, automationsskåp eller liknande
  • Har vana av att montera efter konstruktionsritning, elschema och/eller kretsschema

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montage av el-centraler eller ställverk - vi har dock goda möjligheter att forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter, men du måste ha en god el-teknisk grund att bygga på.

Känner du igen då? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kotakta oss på Recruitmore, Andreas Jansson/ andreas@recruitmore.se

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-02-02
Arbetsplats/placeringsort:
Vellinge
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se