Jobbakuten Recruitmore

Malmö: Säljare med projektansvar till internationellt mediabolag

Bildresultat för european media partner logo

European Media Partner International är ledande inom content marketing i norra Europa med kontor i Malmö, Amsterdam och Hamburg. Vi är specialister på att producera och distribuera allt från magasin till tematidningar i den ledande dagspressen och skräddarsy digitala temakampanjer åt våra kunder.

Om tjänsten

Som säljare med projektansvar ansvarar du för att sälja in och skapa kampanjer som hjälper företag att nå sina målgrupper. Varje projekt du gör inleds med en intensiv researchfas inom ett specifikt tema. Du inleder en dialog med kunderna för att förstå deras marknadsföringsbehov. Du kontaktar sedan relevanta influencers, profiler och opinionsbildare som är relevanta för ditt tema som lockar både läsare och annonsörer. Du driver varje kampanj d.v.s. tidning, från idé till färdig produkt

För att finansiera kampanjen jobbar du över telefon med att sälja in konceptet till kunder. Försäljning är kärnan i rollen och du måste brinna för att vilja lösa våra kunders och deras målgruppers utmaningar. 

Utöver försäljningen har du kontakt med journalister och styr över vad tidningen ska handla om rent redaktionellt.

Rollen kommer lära dig bli en framgångsrik säljare och göra dig till en content marketing-expert. 

Vem är du?

Vi vill inte att du ska vara någon annan än dig själv. Att vara resultatdriven, målinriktad och driven är bra egenskaper för att lyckas i denna rollen.

Det är inte ett krav men det är meriterande om du har erfarenhet eller en relevant utbildning inom försäljning eller marknadsföring.

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling. Som anställd hos oss på EMP ges du möjlighet att påverka det sätt du arbetar på för stunden och inom koncernen finns karriärmöjligheter nationellt såväl som internationellt – du bestämmer själv hur långt du vill nå, endast din vilja och ditt driv begränsar dina möjligheter.

  • Ett varierande jobb – du är säljare och projektledare samtidigt. Varje år leder du flera kampanjer där du ansvarar för allt från försäljning och innehåll till slutlig produkt.
  • En gedigen säljutbildning som anpassas efter din personliga utveckling.
  • Stor möjlighet att påverka din lön. En hög marknadsmässig fast lön med provision och bonus utan tak.

Heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö

 
 

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se