Jobbakuten Väst AB

Karlstad: Medarbetare onlineplock ICA Välsviken

Bildresultat för ica välsviken

Vi söker just nu en driven och engagerad medarbetare till ICA Maxi Välsviken i Karlstad. Är du noggrann och letar efter ett fartfyllt arbete?
Då ser vi fram emot din ansökan!

Arbetsbeskrivning:
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av orderplock av beställningar via butikens e-handel.Detta innebär att du kommer vara aktiv under hela ditt arbetspass och därav skall trivas med att arbeta aktivt.

Tjänsten är en heltidstjänst fördelat på 5 fasta arbetsdagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda med start från kl. 05:00, sluttid kan variera så vi ser gärna att du är flexibel och kan anpassa dig efter behov.

Kvalifikationer:
För att trivas hos oss behöver du vara självgående, ansvarsfull och gilla ett fartfyllt arbete med högt tempo. Det krävs noggrannhet då ett felplock får direkta konsekvenser för konsumenten. Tidigare erfarenhet från onlineplock och arbete i livsmedelsbutik är mycket meriterande.


Företagsbeskrivning:
MAXI ICA Stormarknad Välsviken ligger vid ett handelsområde i östra infarten till Karlstad. Vår butik har ca 100st medarbetare och omsätter ca 300 milj.kr. Vår vision är att vi ska vara Karlstads ledande stormarknad.

Jobbakuten Väst är ett bemanning- och rekryteringsföretag som har varit verksamma sedan 1996. Tjänsterna som kockar är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av ICA.

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Värmland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-01
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Karlstad
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se