Borås: Engagerad kökssäljare till Kvik

Bildresultat för kvik logo

 

Är du en erfaren säljare som har passion för design och ett driv utöver det vanliga? Vi söker en engagerad kökssäljare för direktrekrytering till Kvik i Borås.

Arbetsbeskrivning

Som kökssäljare ansvarar du för hela säljprocessen. Du gör en behovsanalys utifrån kundens önskemål och förutsättningar, tar fram och ritar exempel i 3D-program där kunden får vara med hela vägen i processen. Arbetet innebär en självständig roll där du kommer att fatta egna beslut och vara delaktig i butikens framtida utveckling.

Kvik erbjuder sina anställda utbildningar, tydliga mål och rätt coachning för att nå målen. Kviks utbildningsanläggning ligger i Barcelona och dit åker Kviks bästa säljare för att dela med sig av sina erfarenheter.

Startdatum: Snarast

Omfattning, Deltid ca 70 % / enligt överenskommelse

Lön enligt överenskommelse.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av försäljning, gärna från detaljhandeln. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av köksförsäljning. Vidare har du en god datorvana.

Vi söker dig som har ett intresse för design och inredning. Som person är du målinriktad, van att ta egna beslut, har en hög serviceanda och du sätter alltid kunden i fokus.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag!

 

Företagsbeskrivning

Kvik designar och producerar kök, badrum och garderober i dansk design. Kvik gör saker lite annorlunda och lite smartare. Därför växer Kvik stadigt och satsar nu rejält på den svenska marknaden.

Kvik är en del i Ballingslövkoncernen, en av de ledande aktörerna inom kök, badrum och förvaring i Skandinavien och Storbritannien.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se  

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-01
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Borås
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se