Ica Supermarket Fanfaren

ICA Gruppen AB

Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Karlstad: Säljledare Deli & måltidserbjudande till ICA Supermarket Fanfaren

Säljledare Deli & måltidserbjudande

Som Säljledare Deli & Måltiderbjudande ansvarar du för butikens delikatesslinje (manuell deli, chark, ost och fisk) och den egna tillverkningen av butikens måltidserbjudande bland annat varm mat & sallader. 

I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar för samtliga delar och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment inom egna tillverkningen. Då ambitionen är att vara den bästa färskvarubutiken för våra kunder, så blir du en nyckelperson för butikens utveckling. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande, personlig och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant inom färskvaror. Säljledare Deli & måltidserbjudande rapporterar till Butikschef. 

Ansvarsområden

  • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
  • Ansvar för avdelningens försäljning
  • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
  • Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
  • Gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning inom segmentet Färskvaror
  • Kunskap i butiksekonomi
  • Erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande 

Personliga egenskaper

Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Du ska ha ett stort kunnande kring färskvaror samt ha ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunden. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Du är entusiastisk person med en stark inre motor som tycker om att ha många bollar i luften.  Du gillar ordning & reda och du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du är tydligt fokuserad på kund och försäljning och du drivs av att skapa god lönsamhet. Du väldigt noggrann och medveten om vikten av bra rutiner i ditt arbete. Du är flexibel, villig att prova nya arbetssätt och är lösningsorienterad. Du vill vara med och leda och sätta Karlstads nya matmarknad på kartan.

Län:
Värmland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-01
Tillträde:
Januari 2020
Arbetsplats/placeringsort:
Karlstad
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se