Göteborg: Produktionsteknisk konsult

Bildresultat för prokon

 

 

Vill du bli expert på svensk produktion, skaffa dig ett brett nätverk och ta dig an nya intressanta arbetsuppgifter i nya och varierande miljöer över stora delar av Sverige och Europa? Har du en högskoleexamen med produktionsinriktning eller en bakgrund som produktionstekniker? Då kanske du tillsammans med Prokon kommer att förbättra svensk produktion!

 

Om Arbetet

På Prokon är vårt mål att snabbt och effektivt sänka våra kunders produktionskostnader och vi har många namnkunniga kunder som förlitar sig på oss. Att vara en del av Prokon är därmed att vara en del av den världsberömda svenska industrin.

Arbetet är stimulerande i sin variation av teknik och möten. I varje uppdrag arbetar man tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen hos respektive kund. Uppdragen grundas oftast i uppmätning av ställ- och operations-tider och metodutveckling och kan exempelvis även inkludera dimensionering av hela fabriker eller utformning av specifika arbetsstationer.

Alla våra uppdrag utförs på plats hos våra kunder vilket vanligtvis innebär veckopendling. Detta kompenseras med flexibla semestertider samt i genomsnitt 40 timmars veckor med möjlighet att bygga flextidbank. Vi har kunder i hela södra Sverige så du kan vara boende och placerad i Skåne, Västra Götaland, Östergötland, Småland, Bohuslän eller Halland.

Vi har haft en kraftig tillväxt de senaste åren och därmed utökat vår andel av uppdrag runt om i Europa, vilket innebär möjligheter för uppdrag utanför Europa i framtiden. I takt med att företaget växer arbetar vi även med att forma vårt eget bolag för framtiden vilket innebär att det finns stora möjligheter för varje individ att vara med och påverka förändringsprocessen.

 

Din Bakgrund

Vi söker dig som är tekniskt och produktionsekonomiskt meriterad, ansvarsfull och flexibel samt har ett stort mått av personlig integritet. Du har en högskoleutbildning inom området produktion och det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom områden som arbetsmätning, projektledning eller produktionsekonomi. Kunskaper om Lean manufacturing eller Six Sigma är alltid ett plus då många svenska företag har anammat dessa arbetsmodeller.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil samt behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande!

Om Prokon

Prokon är en rikstäckande och komplett leverantör inom produktionseffektivisering. Med engagemang och envishet har vi med våra arbetsmetoder och mångåriga erfarenhet tagit fram mätverktyg som ger en tydlig överblick av produktiviteten i produktionen. Detta förenklar prioritering i förbättringsinsatser och ger därigenom en högre effektivitet.

För mer information om PROKON, gå in på vår hemsida www.prokon.se

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, Andreas Jansson 072-5541165/andreas@recruitmore.se

 

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-08
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se