Jobbakuten Recruitmore

Göteborg: Säljare till Eveco AB

Bildresultat för eveco logo

Är du tekniskt intresserad och vill agera både ute- och innesäljare? Vi söker nu en alert säljare att ansvara för Region Nord. 

Arbetsbeskrivning:

I din roll som distriktssäljare ansvarar du för hela säljprocessen. När du befinner dig på kontoret hjälper du våra kunder med allt ifrån att hitta rätt bland våra produkter, till att ta fram lösningar i större byggprojekt. Att bevaka och bearbeta din region är ett ständigt pågående arbete. Var fjärde vecka beger du dig ut på resvecka (ca 9 veckor / år) Då genomförs bland annat produktdemonstrationer på VVS-grossister, produktinformationsmöten samt projektmöten. Besöken sker till största del hos befintliga kunder men även en del nykundsbesök förekommer. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som helst har erfarenhet av försäljning och/eller VVS-branschen i stort, där du övat upp din förmåga att bygga relationer och vara lyhörd. Du har god inlärningsförmåga och gillar att självständigt ta reda på information. Med flytande svenska och engelska, i både tal och skrift, kommunicerar du obehindrat med våra internationella leverantörer om så krävs. Krav på körkort. 

Vilka är vi?

Eveco startades 1979 och har i dagsläget 13 medarbetare. Vi har lång erfarenhet från branschen och vi arbetar långsiktigt. Något som vi tror skapar trygghet för ägare och personal såväl som för våra kunder. Evecos hållbara och prisvärda produkter hittar du hos grossister över hela landet. Många av våra leverantörer är bland de största i Europa, vilket garanterar god prestanda och kvalitet. Våra kunder finns inom VVS, Ventilations- och Elbranschen där vi är väl etablerade med samarbetsavtal med de ledande grossisterna inom respektive bransch. Kontor och lager ligger i Mölndal utanför Göteborg. www.eveco.se

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se