Stockholm: Säljchef färskvaror till Hemköp

 Bildresultat för hemköp logo

Vi hjälper Hemköp Hornstull att rekrytera en säljchef till öppna färskvaror.

Hemköp Hornstull är en av Sveriges ledande och prisbelönta livsmedelsbutiker med flertalet vinster inom dagligvarugalan och Arlas Guldko.

 

Arbetsbeskrivning:

I rollen som säljchef blir du en av butikens nyckelpersoner med ansvar för att din avdelning når uppsatta mål. Du kommer att tillsammans med dina medarbetare utveckla avdelningens kunderbjudande och du delar mer än gärna med dig av ditt matintresse till kunderna. Du ansvarar för den dagliga driften och du är en länk mellan kök och disk. Vidare leder du och utvecklar dina medarbetare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en lång och gedigen erfarenhet av deli/kallskänk. Du har erfarenhet av ledande roll inom dagligvaruhandel samt goda kunskaper i butiksekonomi. Som person är du noggrann och har ett stort fokus på kvalitet. Vi ser att du har ett högt driv och engagemang i att leda andra och driva utvecklingen framåt.

 

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

Om Hemköp:

 

Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfoodkoncernen. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och bredden.

Ansökan:

Ansökan genom att klicka på "Skicka ansökan"

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-22
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se