Jobbakuten Recruitmore

Stockholm: Låssmed till Låsteam

Bildresultat för låsteam stockholm

VI SÖKER FLER MEDARBETARE! 

Med kraftig vind i seglen behöver vi förstärka med ytterligare en erfaren tekniker.  

Vi söker dig som vill göra skillnad och vara med och bygga upp en riktigt stark organisation i Stockholm. Vi har sju medarbetare på plats i huvudstaden men ser behovet av att förstärka med en. Vill du jobba i en organisation som brinner för kvalitet och med nöjda kunder så ta chansen att bli en i Teamet! Med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare skapar vi en riktigt bra arbetsplats!

OM FÖRETAGET

LåsTeam är ett serviceföretag som sätter sin personal och kunden i främsta ledet. Vi omsätter närmare 85 MSEK med 60 anställda med huvudkontor i Borås och med filialer i Stockholm, Jönköping och i Skövde.

LåsTeam innehar certifieringar inom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaring och är kvalitet och miljöcertifierat.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem.  På LåsTeam är det korta beslutsvägar och vi strävar efter att utveckla och behålla kvalificerad personal genom att satsa mycket på kompetensutveckling. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med installation av LåsTeams produkter; framförallt lås, utrymning, dörrstyrning.  

DIN PROFIL

Du har tidigare god erfarenhet av branschen och är en person med stark drivkraft samt med en målmedvetenhet att prestera det bästa resultatet. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är strukturerad och van att även arbeta självständigt. 

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Körkort ser vi som en självklarhet. Eftersom vi är ett säkerhetsföretag kommer vi att utföra en bakgrundskontroll.

Tjänsten förutsätter några års erfarenhet i yrket, gärna gesäll eller mästarbrev. Har du även erfarenhet av elektroniska låssystem och elektronik så är det mycket meriterande.

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se