Jobbakuten Recruitmore

Stockholm: Elektronikreparatör för Ljud & Bildmedia

Bildresultat för Ljud & Bildmedia

Ljud & Bildmedia söker elektriker / elektronik reparatör

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team på två personer på avdelningen Elektronikservice. Din främsta arbetsuppgift är att utföra teknisk- och elektrisk service/lagning på kameraoch ljusteknik - exempelvis kameror, ballaster, monitorer, kablage, stativ m. Vid behov kan din uppgift innebära att åka ut till en produktion och på inspelningsplats för att utföra teknisk support på uthyrd utrustning. Kvälls- eller helgarbete kan förekomma.

Kompetenser

KRAV Certifikat, elektriker – elektronik B-körkort

MERITERANDE Lödkunskaper C-körkort

Om dig Vi letar efter Dig med en härlig personlighet som passar bra in i vårt team. På företaget råder en familjär stämning som vi är rädda om. Vi söker dig som är: - Ansvarsfull - Noggrann - Strukturerad - Stresstålig - Kundserviceinriktad - Flexibel - Ordningsam - Omtänksam - Driven Du gillar att jobba i team och självständigt. Tidigare kunskap/ intresse och erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Du behärskar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift och har god datavana.

Övrigt Lön Fast månadslön.

Om anställningsvillkoren Tillsvidare

Ljud & Bildmedia AB är ett modernt familjeägt uthyrningsbolag inom film- och broadcast branschen. Vi har i över 20 år försett stora och små företag inom TV-, film, reklam - och mediebranschen med utrustning och god service så att deras produktioner alltid skall gå så bra och smidigt som möjligt. Läs mer på vår hemsida www.ljud-bildmedia.se

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se