Stockholm: Säljare/Projektledare

Bildresultat för dörrakuten

 

Vi rekryterar en säljare/projektledare till Dörrakuten

 

Dina arbetsuppgifter:
Sälja samt projektleda våra säkerhetsprodukter & tjänster till privatpersoner & företag vilket innebär att du ansvarar för hela uppdraget, från nykundsbearbetning, offert till färdigt montage. 
Som affärsprojektledare säljer du säkerhetsprodukter och tjänster till nya och återkommande kunder. Arbetet innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt eller tjänst som bäst uppfyller kundens behov. 
Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska rekommendera oss till andra.
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Du ska kunna lösa de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Du skapar resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Kvälls & helgarbete kan förekomma.

 

Krav:
- Vi ser allra helst att du har tidigare erfarenhet av arbete som säljare eller projektledare i byggbranschen eller dylikt.
- Bra datorvana. Visma, Officepaketet, Outlook.
- Flytande svenska i tal & skrift.

 

Vi erbjuder:
- Ett spännande och fritt arbete under mycket stort ansvar. 
- En bra karriärstege för rätt person.
- En avtalsenlig lön & pension.
- Möjlighet till bonus & provisioner.
- Möjlighet till egen tjänstebil.
- Eget modernt kontor. 
- Högt i tak och roliga kollegor.
- Trygg heltidstjänst.
- All den vägledning & hjälp du behöver för att lyckas!

 

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

Om Dörrakuten:
Dörrakuten grundades 2008 med en unik affärsidé: Hjälpa utsatta efter inbrott och skadegörelse dygnet runt.
Efter mycket hårt arbete i en tuff bransch har vi vuxit oss starka till ca 10 anställda och ett gäng underentreprenörer. Under 2015 slogs Dörrakuten samman med Nybergs brand & säkerhetsdörrar, vilket gjort att vi i dag är ett av branschens äldsta företag. Under åren har vi samlat på oss mänger av erfarenhet och kunskap när vi monterat över 100 000 dörrar.
Vi erbjuder säkerhetslösningar och skalskydd till privatpersoner, företag & myndigheter med flera. Oavsett om uppdraget innefattar ett lägenhetsinbrott eller ett större butiksinbrott är vi snabbt på plats med en hållbar lösning till slutkunden.
Vi sitter i nya moderna kontorslokaler i södra Stockholm med stort hämtlager samt showroom.

 

 

 

Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2020-02-02
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se