Jobbakuten Ica Nära Stadsskogen

ICA Gruppen AB

Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Alingsås: Avdelningsansvarig Måltidlösningar till ICA Nära Stadsskogen

Avdelningsansvarig Måltidlösningar och kallskänk

Som ansvarig för butikens Måltidslösningar och egen tillverkning är du en av butikens viktigaste medarbetare. Vi vill ha en inbjudande och inspirerande atmosfär där vi har påhittiga och kvalitativa måltidslösningar som bidrar till att förenkla kundernas vardag. Här vill vi vara i framkant och kommer därmed att lägga stort fokus på att utveckla ett måltidskoncept som möter kundernas behov. Du är en viktig del i det arbetet och kommer att ha stor frihet i att prägla utformningen av måltidskonceptet. Det är viktigt att du har ett stort matintresse, gedigen matkunskap och stor produktkännedom vad gäller färskvaror. Du ska vara kreativ och ha förmågan att omsätta idéerna i praktiken. Lyhördheten inför kundernas behov är en viktig del i ditt sätt att utveckla kunderbjudandet.

I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du har resultatansvar för avdelningen och ansvarar för att avdelningen erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Du rapporterar till Team ledare Färskvaror. 

Exempel på ansvarsområden

 • Ansvar för avdelningens försäljning och sortiment
 • Ansvarig för att varje dag ha en spännande och inspirerande avdelning
 • Ansvar för kommunikation på gavlar, prisupplevelse på avdelningen
 • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
 • Utveckla och inspirera personalen i hela butiken i frågor gällande avdelningen
 • Uppföljning av nyckeltal

 

Kvalifikationer

 • Erfarenhet från catering, café, kallskänk
 • Kunskap i butiksekonomi
 • Grundläggande kunskaper i Ledande butiksdrift är meriterande
 • Erfarenhet av att jobba med Store Office och AOB
 • Erfarenhet av att jobba med mat säkerhet och egenkontroll

Personliga egenskaper

Du är en positiv och driftig person med förmåga att genomföra aktiviteter och har stor kreativitetshöjd vad gäller måltidslösningar. Du är en person som drivs av att få ta fram koncept och säkerställa dem – omsätta idéerna så att de blir en del av den dagliga driften. Att inspirera och engagera samt medverka till ett positivt arbetsklimat ser du som en självklarhet. Du har stort intresse för mat som du gärna förmedlar till övriga i laget såväl som till kunderna. Att ha koll på mattrender är en självklarhet för dig. 

Sista ansökningsdagen är den 5 januari. Intervjuer kommer att ske löpande.

ICA Nära Stadsskogen – skall vara den personliga mötesplatsen som erbjuder sina kunder hög kvalitet, goda måltider, kunskap, och ett personligt möte utöver det vanliga alla dagar i veckan.

 

 

 

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2020-01-05
Tillträde:
Vecka 10
Arbetsplats/placeringsort:
Alingsås
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se