Jobbakuten Ica Nära Stadsskogen

ICA Gruppen AB

Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Alingsås: Team ledare färskvaror till ICA Nära Stadsskogen

Team ledare färskvaror

Som Team ledare färskvaror ansvarar du för driften inom Frukt och grönt, chark, kött, ost, måltidlösningar/kallskänk och bröd. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningarna såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar för alla avdelningarna och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och uppdaterat sortiment. Du ansvarar för att avdelningarna erbjuder ett spännande och inspirerande sortiment till våra kunder. Då butiken kommer att ett tydligt fokus på färskvaror så är din roll i butiken väldigt viktig. Du har givetvis ett stort matintresse, gedigen matkunskap och stor produktkännedom vad gäller färskvaror. En viktig del i arbetet är att jobba med rätt varor på gavlar, att jobba med prisupplevelse samt att bidra till en härlig arbetsplats. Du ingår i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta underställd handlaren. Som en del av ledningsgruppen är du med och påverkar butikens framtid. Du kommer tillsammans med Team ledare kolonial att ansvara för driften av hela butiken. Som en del i teamet kommer du även att arbeta på övriga avdelningar i butiken. 

Exempelansvarsområden

 

 • Ansvar för avdelningens försäljning och sortiment
 • Ansvar för kommunikation på gavlar, prisupplevelse på avdelningen
 • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
 • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
 • Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
 • Ansvarig för prisfiler
 • Ansvara för att avdelningarnas egenkontrollprogram sköts


Kvalifikationer

 • Erfarenhet av att arbeta med färskvaror
 • Erfarenhet från butikens olika avdelningar
 • Företagsledarutbildning eller liknande är meriterande
 • Kunskap i butiksekonomi
 • Grundläggande kunskaper i Ledande butiksdrift är meriterande
 • Erfarenhet att jobb med Store Office och AOB är meriterande
 • Erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln

 

Personliga egenskaper

Du är en sann ledare som brinner för att inspirera och engagera dina kollegor. Din förmåga att förmedla din passion för färskvaror och måltidlösningar smittar lätt av sig på dina medarbetare och kunder. För att du ska kunna göra det här på ett bra sätt tror jag att du är en strukturerad och driven person med en god social förmåga. Du har såklart ett stort matintresse och gillar att ta till dig nya trender, inspirera till nya spännande måltider och goda klassiker. Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Du är villig att jobba hårt och älskar att jobba med människor. Jag ser branschvana och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som en fördel.

Sista ansökningsdagen är den 8 december. Intervjuer kommer att ske löpande.ICA Nära Stadsskogen – skall vara den personliga mötesplatsen som erbjuder sina kunder hög kvalitet, goda måltider, kunskap, och ett personligt möte utöver det vanliga alla dagar i veckan.

 

 

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-12-15
Tillträde:
Vecka 6
Arbetsplats/placeringsort:
Alingsås
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se