Gällivare: Säljkoordinator

Bildresultat för jonas nilsson fastighetsförmedling

 

Vi rekryterar en säljkoordinator till JONAS NILSSON FASTIGHETSFÖRMEDLINGS kontor i Gällivare

 

Brinner Du för försäljning? Då är detta rätt tjänst för Dig! Vi söker efter en driven, fokuserad och resultatinriktad person som är beredd att ta stort eget ansvar. Tidigare försäljningserfarenhet är meriterande. Viktigast är att Du ska kunna skapa, driva, och leverera nya säljuppdrag tillsammans med våra registrerade fastighetsmäklare. Du har god social kompetens, är engagerad och duktig på att se affärsmöjligheter i olika sammanhang samt komma till avslut i affärer.

Vårt fokus är

1. Vi ska förändra fastighetsmäklarbranschen!

2. Vi ska leverera marknadens bästa mäklartjänst!

 

Vi har en unik mäklartjänst med en försäljningsmetod och aktivitetsnivå som inte liknar någon annan på marknaden. Vi har mycket gott rykte hos våra kunder och vår ambition är att alltid jobba nära våra uppdragsgivare och spekulanter.

 

Dina arbetsuppgifter

Du ska kunna skapa, driva, och leverera nya affärer. Du har god social kompetens, är engagerad och duktig på att se affärsmöjligheter i olika sammanhang samt komma tillavslut i affärer. Ett krav för tjänsten är att du har körkort och ständig tillgång till bil.

 

Lön och förmåner

En av branschens bästa löner samt tre månader garantilön. Flexibla arbetstider, full uppbackning och stöd, god sammanhållning och god gemenskap, friskvård, tjänstepension och en rad andra förmåner.

Om JNF

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB är en fastighetsmäklarfirma i Norrbotten och Västerbotten. Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Huvudkontoret finns i Luleå med lokalkontor i Piteå, Skellefteå, Gällivare och Kiruna.

 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

 

 

 

Län:
Norrbotten
Sista ansökningsdag:
2020-02-02
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Gällivare
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se