Fastighetsmäklare till JNF, en av branschens bästa löner!

Bildresultat för jonas nilsson fastighetsförmedling

Vi rekryterar en fastighetsmäklare till JONAS NILSSON FASTIGHETSFÖRMEDLING AB

JNFväxer och behöver nu förstärka med fastighetsmäklare i Gällivare, Piteå och Skellefteå.

Vårt fokus är

1. Vi ska förändra fastighetsmäklarbranschen!

2. Vi ska leverera marknadens bästa mäklartjänst!

Vi har en unik mäklartjänst med en försäljningsmetod och aktivitetsnivå som inte liknar någon annan på marknaden. Vi har mycket gott rykte hos våra kunder och vår ambition är att alltid jobba nära våra uppdragsgivare och spekulanter.

 

Dina arbetsuppgifter

Du ska kunna skapa, driva, och leverera nya affärer. Du har god social kompetens, är engagerad och duktig på att se affärsmöjligheter i olika sammanhang samt komma till avslut i affärer.

 

Om dig

Vi söker efter en driven, fokuserad, och registrerad, eller snart registrerad fastighetsmäklare i Gällivare, Piteå och Skellefteå. Du måste älska att sälja och ha en egen inre motor med tryck i. En hög servicenivå och stor arbetskapacitet är andra viktiga egenskaper. Du har god social kompetens, är engagerad och duktig på att se affärsmöjligheter i olika sammanhang samt komma till avslut i affärer.

Du måste ha körkort och ständig tillgång till en bil!

 

Lön och förmåner

En av branschens bästa löner, 40% provision inklusive semesterlön samt tre månader garantilön. Flexibla arbetstider, full uppbackning och stöd, god sammanhållning och god gemenskap, friskvård, tjänstepension och en rad andra förmåner.

 

Om JNF

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB är en fastighetsmäklarfirma i Norrbotten och Västerbotten. Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Huvudkontoret finns i Luleå med lokalkontor i Piteå, Skellefteå, Gällivare och Kiruna.

 

Urval sker löpande, har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

Län:
Alla län
Sista ansökningsdag:
2020-02-02
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Gällivare, Piteå, Skellefteå
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se