Stockholm: Kassaledare till Hemköp

Bildresultat för hemköp

Vi rekryterar en kassaledare till Hemköp Hornstull

Om tjänsten
Som kassaledare ansvarar du för den dagliga driften i kassalinjen och förbutiken. Du säkerställer att kassalinjen fungerar väl gentemot kunder, medarbetare och organisationen. I din roll ansvar du för resultatet och planeringen av driften tillsammans med din närmaste chef. Du är en förebild i din roll och bidrar till att ge ett kundbemötande som har hög servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning.
 

 

Din profil
Du älskar mötet med kunden och kan leda samt organisera arbetet på ett effektivt och tydligt sätt. Som kassaledare är det viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan ta snabba beslut när tempot är högt. Du är van med att snabbt kunna flytta fokus mellan olika arbetsuppgifter och uppskattar utmaningen att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att bli.

 

 

Kvalifikationer

• Du har några års erfarenheter av arbete i
butik, gärna med fokus på service och kassaarbete inom livsmedelsbutik


• Dokumenterad ledarerfarenhet

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Om Hemköp

Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och bredden.

 

Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2020-02-02
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se