Recruitmore

Helsingborg: Tryckare till Beneli

Bildresultat för beneli ab

Vi söker dig med ett genuint intresse för tryckteknik!

Beneli utvecklar, producerar och säljer tryckta, stansade och smarta självhäftande lösningar. Vår breda och långa kompetens inom både det grafiska och tekniska gör oss unika genom att kunna erbjuda en helhetslösning och vi skräddarsyr varje enskilt behov.

Vi har allt från avancerade grafiska premiumetiketter till smarta etiketter och lösningar med RFID eller NFC teknologi, men även funktionella, självhäftande komponenter för industriella applikationer. Beneli ligger i framkant med tekniskt kunnande och har även bred kunskap inom adhesiv för olika ytor och miljöer. För att skapa mervärde åt kundens produkt, lutar vi oss mot våra 6 segment, enskilt eller i kombination. Vi är cirka 50 anställda.

Vi söker nu en flexotryckare till en av våra tryckpressar och letar därför efter en ambitiös och trevlig person som vill ansluta till vårt team. Om du vill ha en trivsam arbetsplats där du får vara med och påverka, och där dina idéer kommer att få gehör, tveka inte att läsa vidare.

Befattningen

Som Flexotryckare hos oss kommer du att jobba i 2-skift på vår produktionsavdelning tillsammans med engagerade medarbetare. För rätt person gäller tillträde omgående och vi har för avsikt att tjänsten blir en tillsvidareanställning. Placering är i Helsingborg.

Är du en driven person som tycker om att vara med och vidareutveckla verksamheten och våra processer så kommer du få goda möjligheter att utvecklas hos oss. Även om din huvudsakliga arbetsuppgift är att trycka, behöver du aldrig vara rädd för att inte få gehör för dina förslag, och idéer.

Kvalifikationer

För att söka den här tjänsten finns egentligen bara ett formellt krav – att du har erfarenhet av att jobba med flexotryck. Det behöver inte vara specifikt självhäftande etiketter, som vi jobbar med, men du behöver vara van vid tryckmetoden.

Du är en person som tycker om att jobba i ett snabbt tempo och som inte är rädd för att hugga i när det gäller. En god samarbetsförmåga och en vilja att lära är nödvändigt för att du ska lyckas i din roll.

Du skall tycka om ordning och reda och vilja bidra till att utveckla och förbättra de produkter vi arbetar med. Ibland är tempot högt och arbetsbördan stor och då är vi garderade med stabila och tydliga rutiner.

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-01-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Helsingborg
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se