Jobbakuten ICA Kvantum Kungsholmen

ICA Gruppen AB

Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Stockholm: Spontanansökan Deltid Kassamedarbetare ICA Kvantum Kungsholmen

Kassamedarbetare

Som Kassamedarbetare är du en viktig del av butikens Kassalinjen. Du är en del av laget som ansvarar för att kassalinjen fungerar gentemot kunder, medarbetare och organisationen. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i

butiken och att kunden möts av ett härligt avslut hos oss. Det kommer att ingå varupåfyllnad och annat förekommande arbete i butik. Vi ser gärna att du har planer på att utvecklas inom branschen och att din nyfikenhet smittar av sig.

Exempel på ansvarsområden

  • Ansvara för att kunden möts av ett härligt avslut hos oss
  • Vara en del av ett team som sätter kunden i fokus
  • Viljan att utveckla försäljningen och området kring kassan

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av arbete i Butik
  • ICA utbildningar 

Personliga egenskaper

Du älskar mötet med kunden och erbjuder ett kundmöte i världsklass. Att dagligen överträffa kundens förväntningar är ett av dina mål samt att representera ICA Kvantum Kungsholmen med stolthet. Som medarbetare i kassan är det viktigt att du är strukturerad, ansvarsfull och kan ta snabba beslut när tempot är högt. Du är van att snabbt kunna flytta fokus mellan olika uppgifter. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Vi förväntar oss att du är en engagerad, nyfiken och omtänksam person som har rätt vilja och attityd för att skapa Kungsholmens bästa mötesplats med Matglädje för alla tillfällen.

 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor som alla är peppade att vara med från start.

Anställningstyp: Provanställning 6 månader Deltid

Arbetstider: Dag, Kväll och Helg

Lön: Enligt avtal

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
Löpande
Tillträde:
Löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Pia Göransson