Dals-Långed: Ekonomiadministratör

Lattix | Aluminium Mast Systems | Airport Industry-News

Vi rekryterar en Ekonomiadministratör till Lattix

Lattix Production AB är ett litet bolag med tro på framtiden, Lattix utvecklar och producerar passivt säkra och brytbara aluminiummaster och konstruktioner för i huvudsak väg och flygindustrin. Vi är i en nystartsfas och ser en spännande tid med god tillväxt framför oss. Vår fabrik ligger i Bengtsfors kommun och du kommer att välkomnas till ett nyrenoverat modernt kontor.

Ditt uppdrag
I rollen som ekonomiansvarig på Lattix Production AB får du en bred och omväxlande roll med mycket eget ansvar och kommer att vara ansvarig för hela kedjan i ekonomin. Bokföring, löner, rapportering är huvuduppgifter, order, fakturering, lagerhantering kan också ingå. För att passa in på ett litet bolag är man beredd på alla arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet av rapportering och årsbokslut.

Vi tror att du kommer från en liknande roll som ekonomiansvarig i ett mindre eller medelstort privatägt bolag. Du är analytisk och har en god förståelse för vad som driver lönsamhet i en organisation. Dina kunskaper av arbete i ett affärssystem/ekonomisystem är goda. Vi använder Pyramid affärssystem.

Du som person gillar att arbeta självständigt, är van vid att ta stort eget ansvar och trivs att arbeta i en bred roll. Du är noggrann, strukturerad och prestigelös och du tar gärna egna initiativ för att förbättra dina ansvarsområden.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Har du några frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten, andreas.jansson@jobbakuten.se 

Län:
Västra Götaland
Sista ansökningsdag:
2022-05-29
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Dals Långed
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se