Jobbakuten Åmål

Malmö: Maskinmekaniker till Hydrema

Om jobbet:

Arbetsuppgifterna består av service, felsökning och reparation av vår kvalitetsentreprenadmateriel hos våra
kunder, eller någon av våra verkstäder. Maskinerna är utrustade med de senaste teknikerna inom dieselmotorer,
transmission och elektronisk styrning. Reparation av maskinerna sker ute på fältet där maskinerna arbetar eller på en av våra verkstäder.

Du:

  • Du har stor erfarenhet av entreprenad- och lantbruks maskiner. Erfarenhet inom el, hydraulik, datorer och dieselmotorer är en fördel. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och håller ordning på din egen arbetsplats. Du är bra på att arbeta självständigt och kan strukturera din egen arbetsdag.
  • Erfarenhet av service på entreprenadmaskiner och en stark karriär som understödjer din erfarenhet från en bransch där många kundkontakter är en naturlig del av vardagen. Du arbetar systematiskt och har förmåga att fokusera på dina uppgifter.
  • Du kommer självklart att få genomgå en produktspecifik utbildning i Hydremas produkter.
  • Det är kvalificerande om du har en öppen, progressiv och positiv inställning till arbetet.
  • Du är van att använda IT-verktyg som en integrerad del av ditt arbete.

Du erbjuds:

Ett självständigt jobb med frihet under ansvar på ett mycket ambitiöst företag. För rätt person kommer det att finnas utmaningar och möjligheter på alla nivåer. Detta är en tjänst med fast lön på en attraktiv nivå.

Hydrema är en modern internationell koncern med huvudkontor i Støvring på norra Jylland som utvecklar, tillverkar och marknadsför högteknologiska entreprenadmaskiner. Fabriker finns i Støvring i Danmark och i Weimar i Tyskland. Hydrema grundades 1959 och har utvecklats med dotterbolag i Skandinavien, Europa samt Nordamerika. Övriga delar av världen servas av lokala återförsäljare. I Sverige har Hydrema huvudkontor i Växjö samt avdelningar i Malmö, Stockholm och Göteborg. Hydremas huvudinriktning är att kunna erbjuda maskiner och tillbehör som marknaden är i behov av. Hydrema har en flexibel produktion, en marknadsanpassad utvecklingsavdelning samt en dynamisk säljserviceorganisation.

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2022-10-21
Tillträde:
Urval sker löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö/Staffanstorp
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se