Jobbakuten Åmål

Göteborg: Restaurangchef till V-pizza

Vi står inför en nyöppning och nu söker vi en engagerad ledare till rollen som Restaurangchef till vår nya enhet V-pizza i Göteborg. 

Som Restaurangchef har du helhetsansvaret för restaurangen med stort fokus på service i världsklass. Är du den där personen som älskar det individuella och unika och skulle var stolt över att kunna bygga ditt team baserat på vilka de är även om de är nya i branschen? 

Då är detta en tjänst för dig! 

Till denna roll söker vi en energifylld och driftorienterad person, som är serviceinriktad och lösningsorienterat i sitt arbetsätt då förutsättningar och behov växlar. Har du självinsikt en förståelse för hur ditt ledarskap påverkar försäljningen, medarbetare och varumärket och älskar att överträffa gästernas förväntningar, då är det dig vi letar efter! 

Våra processer tillåter att alla kan bidra på alla stationer i restaurangen. Det betyder att i din roll som Restaurangchef kommer prestige aldrig i vägen för ett ”hands on” närvarande och coachande ledarskap, som också är ditt naturliga sätt att bedriva drift. Det är meriterande om du har arbetat som restaurangchef/ assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang, upplevelse eller nöjesparksbranschen. 

Du är eller har också... 

 • Alltid gästen i fokus och planerar och leder därefter.
 • Är en förebild och kulturbärare i ditt chef och ledarskap och säkerställer ett respektfullt arbetsklimat byggd på omtanke som motverkar all diskriminering eller agerande som går emot våra policyn.
 • Är en naturlig närvarande ledare som drivs av att coacha och utveckla framtida ledare och identifierar medarbetarens styrkor och skapar en miljö där de kan växa och göra sitt bästa.
 • Möter och följer upp resultaten, inte bara genom försäljning utan också genom utveckling av nya ledare och återkommande gäster. 

Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften som stäcker sig, men inte uteslutande, över följande: 

 • Ekonomi - Budget, råvarukostnader, personal och försäljning.
 • Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
 • Arbetsmiljö
 • Underhåll och renlighet
 • Säkerställa en service i världsklass med ansvar för gästnöjdhet.
 • Säkerheten - Matsäkerhet, brand och hälsa och övergripande säkerhet.
 • Produktkvalitet
 • Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.

 

Om företaget

Fast Fine Restaurant Group är ett företag som skapar och driver olika restaurangkoncept i Sverige och internationellt. Idag har Fast Fine koncepten 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm samt V i Malmö och i Los Angeles. Under 2022 fortsätter expansionen med båda koncepten i Sverige, Belgien och Mellanöstern. Inom kort kommer vi att öppna V Pizza i Göteborg och söker en restaurangchef som kan leda teamet till en fantastisk gästupplevelse. Fast Fine grundades 2017 med ambitionen att utmana restaurangbranschen - vi vill skapa en gästupplevelse utöver det vanliga, till ett humant pris. Vår driftmodell i kombination med användandet av modern teknik för gästen är vad som gör oss unika och om vi får säga det själva - ganska coola! 

"Bold", "Aware" & "Energetic" är våra ledord. Vi strävar efter att rakryggade kunna stå för det vi levererar, att vi är uppmärksamma gentemot våra gäster och varandra samt att vi vill sprida en positiv energi omkring oss och därmed göra varandra bättre! Med restauranger och team i olika delar av världen har vi fått uppleva och lära oss det bästa av olika arbetskulturer och de miljöer våra anställda befinner sig i.

 

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2022-08-26
Tillträde:
Urval sker löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se