Jobbakuten Åmål

Skåne: Redovisningskonsult

Marredo AB, Löddeköpinge: Läs kundernas omdömen på Reco.se

OM FÖRETAGET

Marredo är en konsultbyrå inom redovisning som har funnits sedan 1992, företaget har sedan dess vuxit och är idag 20 anställda som sitter i moderna lokaler i Löddeköpinge. Marredo skapar en effektiv administration av sina kunders ekonomi och drivs med god förståelse för hur viktig roll IT och digitalisering spelar i detta.

Marredo är på en resa där ett kultur- och värderingsarbete har påbörjats i enlighet med ledorden; Trygghet, Enkelhet och Frihet. Genom detta arbete ämnar man säkerställa kompetens, service och tillgänglighet likväl som lönsamhet, kundperspektiv och proaktivitet hos sina medarbetare.

 

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med kunder av varierande storlek och branscher. Din kundstock kommer omfatta ca 30-40 kunder beroende på kundens storlek. Som redovisningskonsult arbetar du brett med redovisning och sköter självständigt allt från ax till limpa. I detta arbete förväntas du vara självgående i löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar samt dokumentation och kundkontakt. Arbetet präglas av personlig service, digitalisering och rådgivning.

Marredo har en tydlig förväntansnivå på sina anställda där rätt inställning och kvalitet i arbetet kommer ge dig goda möjligheter att växa och utvecklas inom redovisningsområdet.

 

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Minst tre års erfarenhet av brett redovisningsarbete inom byrå
• Erfarenhet av årsredovisningar och skatterådgivning är ett krav
• God data- och systemvana är ett krav men erfarenhet i Fortnox är högt meriterande.
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Du har eget ansvar för dina kunder och det är därför viktigt att du trivs i en självgående roll där du arbetar proaktivt och servicefokuserat. Som konsult vidareutvecklar du dina kundrelationer och skapar förtroende liksom nya affärsmöjligheter. För att trivas på Marredo är du som söker en prestigelös lagspelare och kulturbärare. Vidare, att kunna stå för ditt arbete och känna stolthet i det du gör är viktigt för dig.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Löddeköpinge
Lön: enligt överenskommelse

 

ANSÖKAN

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Headscout, bethina@headscout.se.

Län:

  • Skåne

Sista ansökningsdag:

2023-02-12

Tillträde:

Omgående

Arbetsplats/placeringsort:

Skåne

Kontaktpersoner:

Bethina Frostad

Företagets hemsida:

http://www.jobbakuten.se

Adress:

Norra Ågatan 2 66230 Åmål

Kontorsplacering: