Jobbakuten Åmål

Göteborg: Receptionist till Dorsia Hotel

Vi söker dig med en genuin känsla för service som inte är främmande för att klä upp dig lite extra och kliva på vår scen i en miljö som utspelar sig under sann Belle Epoque era. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom hotell eller restaurant. Du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift, andra språk är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av daglig drift av receptionen, såsom in- och utcheckning, bokning, besvara telefonsamtal och mejl, restaurangbokningar, fakturering och konferens. Likväl som administrativt receptionsarbete samt parkera våra gästers bilar med mera. 

Som anställd hos oss ska du ge våra gäster den service som inte är förväntad, vare sig du har gästen framför dig eller besvarar ett telefonsamtal eller mejl. På Dorsia Hotel & Restaurant arbetar vi gränsöverskridande mot alla avdelningar - gästens önskemål och upplevelse står i fokus i allt vi gör. 

Egenskaper som vi värdesätter högt är: driven, lojal, självständig, ansvarsfull och strukturerad. 

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är fördelade över veckans alla dagar, dagtid som kvällstid. 

Schema: 

EM pass: 15-23

FM pass 07-15

Dorsia är ett exklusivt hotell och en restaurang som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikitet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö.Vi erbjuder våra gäster 37 rum i olika storlekar, 2 olika restaurantkoncept, luxuös bar med stort fokus på gin och cocktails, mycket extensiv vinlista, afternoon tea på söndagar samt ett öppethållande 365 dagar om året. Allt i en pampig och maximalistisk, unik miljö som andas La Belle Époque. 

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2022-10-21
Tillträde:
Urval sker löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se