Jobbakuten Åmål

Stockholm: Säljare till Blendow Lexnova

Om dig

 • Idag är du troligen en riktigt duktig mötesbokare eller telefonsäljare som är redo att ta nästa steg i din karriär.
 • Du har stora förväntningar på dig själv och vet vad som krävs för att lyckas.
 • Du är prestigelös och vet att vägen till att vinna teamets respekt är genom att visa hur arbetet ska utföras.  

Du är högpresterande och van att alltid göra ett mycket bra jobb. Att ligga i toppstriden i säljtävlingar är en självklarhet för dig.

Du trivs med att ringa och göra affärer via telefonen. Erfarenhet av juridik är inget krav, inte heller krävs en akademisk bakgrund. Att du har du erfarenhet från B2B-försäljning av utbildning/kompetensutveckling eller abonnemang sedan tidigare ser vi som meriterande.

Arbetet ställer höga krav på dig i form av självdisciplin samt förmåga att vilja utvecklas. För rätt person finns väldigt goda möjligheter att tjäna mycket pengar och att göra karriär, då affärsområdet är i en stark tillväxtfas och vi ofta premierar internrekrytering till högre befattningar.

Tidigare erfarenhet av telefonförsäljning är meriterande, men personliga egenskaper är helt avgörande för denna roll.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är

 • Försäljning av våra digitala juridiska seminarier till nya och presumtiva kunder inom följande block: juridik, fastighet/miljö, HR/personal och eko/finans.
 • Du som visar framfötterna och är duktig på ditt jobb har möjlighet att avancera och få testa på den kvalificerade försäljningen som det innebär att sälja juridiska nyhetstjänster i abonnemangsform till ovan beskrivna målgrupper.

Vi erbjuder 

 • Ett attraktivt lönepaket med en trygg grund och prestationslön
 • Pensionsavsättning
 • Friskvårdsbidrag 2700kr/år
 • Goda karriärmöjligheter och kontinuerlig vidareutbildning
 • En härlig atmosfär med drivna kollegor ett stenkast från Stureplan  

Arbetstid/Varaktighet 

Heltid med 6 månaders provanställning.   

 

Rätt nyheter – på dina villkor!

Blendow Lexnova är Sveriges ledande juridiska nyhetsbyrå och startade redan 2006. Vi är ett innovativt bolag som karaktäriseras av entreprenörsanda och frihet under ansvar. Vi är ungefär lika många killar som tjejer och är i åldrarna 18-64 år. 

Alla som arbetar här besitter ett rejält driv och framåtanda, vilket bidrar till den fantastiska teamkänsla som genomsyrar bolaget. För dig som vill göra karriär är denna tjänst en bra språngbräda, då vi gärna premierar internrekrytering till högre befattningar. Detta kan vara början på en lång och givande karriär! 

Om Blendow Group

Blendow Group etablerades 1992 och består idag av Nyhetsbyrån Blendow Lexnova, BG Institute och Blendow Publishing. Under åren har vi utvecklats till en specialistorganisation som förser olika branscher med dagsaktuell juridisk information och kunskap. Läs mer på www.lexnova.se och www.blendow.se.

Län:

 • Stockholm

Anställningstyp:

Provanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2023-02-17

Tillträde:

Urval sker löpande

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Stefan Thorstensson

Företagets hemsida:

http://www.jobbakuten.se

Adress:

Norra Ågatan 2 66230 Åmål

Kontorsplacering: