Trollhättan: Elektronikkonstruktör

Effektiv produktion - Andon, Takt & Pick to light | Binar Solutions®

Elektronikkonstruktör till Binar Solutions // Trollhättan

Året var 1984 när två unga tekniker möttes i en gemensam vision – att utveckla industriella elektroniska verktyg för att effektivisera produktion. Så grundades Binar Solutions, tech-bolaget inom industriell elektronik och mjukvara. Idag är vi en del av Argynnis Group. Tillsammans digitaliserar, effektiviserar och kvalitetssäkrar vi våra kunders produktioner och tar fram smarta verktyg anpassade efter deras unika behov. Toyota, Volvo Cars, Scania och IAC är ett axplock av de kunder vi samarbetar med dagligen. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en designintresserad Elektronikkonstruktör som vill hänga på med vår innovativa resa för att revolutionera världens produktionsteknik. Är du den vi söker?

 

Som Elektronikkonstruktör …

…blir du en del av vårt engagerade team där samarbete och kommunikation värderas högt. Hos oss väntar en skön blandning av kompetenta kollegor med kunskap inom elektronikdesign, mekaniska konstruktioner, automation, mjukvaruutveckling samt test och verifiering. Dessutom har vi ett alldeles eget elektronik-labb och en fullt utrustad produktion av egenkonstruerad elektronik. I denna roll får du möjligheten att arbeta med ny teknik i utvecklingen av våra befintliga produkter och delta i flera spännande innovationsprojekt. I nära samarbete med våra utvecklare och kunder, kommer ditt primära fokus ligga på design av lektronik, mönsterkortslayout och test mot EMC-direktiv. Med andra ord ansvarar du för hela kedjan från idé och underlag till produktion och färdig produkt. Spetsa dina kunskaper inom elektronikkonstruktion och skicka in din ansökan idag! 

 

Vi söker dig som…  

… älskar elektroniska prylar! Du är en öppen, ödmjuk och ansvarsfull person som motiveras av att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Teamwork = dream work. Du delar gärna med dig av dina idéer till andra och hoppar in och stöttar upp där det behövs. Du är nyfiken på nya tekniker och är bekväm med att blanda digitalt med analogt. Till sist har du ett stort intresse för design och konstruktion och är redo att utveckla framtidens elektronik tillsammans med oss!

 

Våra önskemål till dig:

  • Master inom elektronik eller annan relevant yrkeserfarenhet inom konstruktion av kraftelektronik, digital som analog
  • Du har flera års arbetslivserfarenhet som Elektronikingenjör och har ett flertal egenutvecklade kretskort i ditt CV
  • Du är van att arbeta med komponentval, schematic capture & PCB design
  • Erfarenhet av simulation, verifiering och testsystem
  • Du har tidigare arbetat med konstruktion för EMC samt analys och genomförande av kvalificerande provning

Meriterande om du även har kunskap inom dessa områden:

  • Programmeringserfarenhet inom C
  • Programmeringserfarenhet inom något högnivåspråk ex; C#, Java, Python
  • Erfarenhet av eCAD verktyget Altium Designer
  • Erfarenhet av CE-märkningsprocessen och direktiv såsom EMC, RED, RoHS och REACH

 

Varför Binar Solutions?
Vi på Binar Solutions vill att du ska utvecklas. Och att du ska utveckla oss med dina nya tankar och idéer. I vårt sammansvetsade team på ca 30 anställda, har du möjlighet att få ett brett ansvarsområde eller fördjupad expertkunskap. Vi revolutionerar produktionsteknik världen över, men det allra bästa med oss är att vi är helt prestigelösa ­­– för oss finns det inget viktigare än att ge våra kunder den bästa lösningen. Vi tror att det är just därför folk stannar och kunder väljer att jobba med oss. Har vi fått dig och ditt intresse på kroken? Vi ser fram emot att se dig växa och nå din fulla potentiell hos oss på Binar Solutions!

 

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

 

Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Bethina Frostad på Headscout, bethina@headscout.se.

Län:

  • Västra Götaland

Sista ansökningsdag:

2023-02-28

Tillträde:

Omgående

Arbetsplats/placeringsort:

Trollhättan

Kontaktpersoner:

Bethina Frostad

Företagets hemsida:

http://www.jobbakuten.se

Adress:

Norra Ågatan 2 66230 Åmål

Kontorsplacering: