Jobbakuten Åmål

Föräldravikariat med hybridlösning.

Stockholm: Löneadministratör till NSP AB

Nordic Service Partners (NSP) startade 2004 och är ett franchiseföretag för Burger King i Sverige och Danmark samt för KFC (Kentucky Fried Chicken) i Sverige. Totalt sett har verksamheten ett 80-tal restauranger fördelat på de olika varumärkena.

Löneadministratör - Föräldravikariat

Vi söker nu dig som under en tid vill bli en del av ett glatt team på vårt huvudkontor där vi gör de svenska lönerna för våra restauranger.

Arbetsuppgifter

  • Lönekörningsprocessen från ax till limpa för två bolag med både tim- och månadsavlönade.
  • Säkerställa att bolaget betalar ut löner enligt gällande lagar och kollektivavtal.
  • Bokföring och avstämning mot faktiskt utfall av löner.
  • Support och utbildning till restaurangchefer och andra ledare.
  • Rapportering till myndigheter.
  • Utfärdande av arbetsgivarintyg och intyg till anställda.
  • Kontinuerligt förbättra funktioner och rutiner i löneprocessen.

Din profil

Du tycker om att ge stöd i löne- och personalfrågor till våra medarbetare och chefer, då support och lärande är en stor del av våra dagar. Vi arbetar tätt med vår HR avdelning och ser därför att man tycker att det är intressant med arbetsrätt. Som person gillar du att arbeta i team och har lätt för att skapa relationer med din omgivning men tar även egna initiativ för att arbeta strukturerat och självständigt. Du är flexibel och gillar snabba beslut. Då vi ständigt utvecklar våra processer och digitala arbetssätt ser vi att du är en person som gärna är med och påverkar och tar dig an utmaningar.

Krav är eftergymnasial utbildning inom området alternativt arbetslivserfarenhet. Meriterande men inte nödvändigt är tidigare erfarenhet av lönesystemet Agda och/ eller tidsoch schemaprogrammet Quinyx. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Anställningsform och omfattning: Föräldravikariat på 100% med 40 timmar i veckan under cirka 1 år med chans till förlängning.

Tillträde under mars/april 2023

Kontoret i Gamla stan i Stockholm är vår primära arbetsplats men vi erbjuder, i samråd med närmaste chef, en hybrid lösning där arbete hemifrån är möjligt enligt överenskommelse.

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Vikariat

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2023-02-17

Tillträde:

mars/april 2023

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Stefan Thorstensson

Företagets hemsida:

http://www.jobbakuten.se

Adress:

Norra Ågatan 2 66230 Åmål

Kontorsplacering: