Affärsdriven Fysioterapeut/Naprapat inom VGR och Mellansverige

Enovis söker en affärsdriven Fysioterapeut/Naprapat till region VGR och MELLANSVERIGE

Söker du förändring? Du vill gärna fortsätta hjälpa patienter, använda dina medicinska kunskaper och kliniska erfarenheter och är redo för en omstart i yrkeslivet? Motiveras du av att skapa relationer mellan kollegor i branschen, utvecklas inom försäljning och samtidigt få användning för dina medicinska fackkunskaper och kliniska erfarenheter?

ENOVIS erbjuder en unik möjlighet till karriär inom medtech-industrin där du har möjlighet att utvecklas bredare inom smärtbehandlingar, avancerade rehabiliteringsverktyg och diagnostik.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du inom ditt geografiska distrikt ansvarar för utbildning, försäljning och marknadsföring av produkter som elektroterapi (TENS/NMES), stötvågsbehandling, laser och diagnostiskt ultraljud. ENVOIS äger de välkända varumärkena Chattanooga och Cefar.

Jobbet är mycket fritt, utvecklande och omväxlande. Du driver dina affärer genom att vara är ute i kundernas vardag och skapar relationer via rådgivning, demonstrationer, utbildning och utställningar.

Du uppdaterar dig kring evidens, nya produktlanseringar och behandlingsmetoder.

Tjänsteresorna kräver ibland övernattningar. Du utgår från ditt hemmakontor i VGR/Mellansverige. Du erbjuds fast lön, bonus, tjänstebil samt andra förmåner.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad fysioterapeut/naprapat samt har arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver att du har B-körkort. Du är ambitiös, handlingskraftig och initiativrik, god relationsbyggare, engagerad, strukturerad och har ett gott humör.

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”.

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Headscout, andreas@headscout.se

Län:

  • Västra Götaland

Sista ansökningsdag:

2024-04-28

Tillträde:

Enligt ök.

Arbetsplats/placeringsort:

Mellansverige

Kontaktpersoner:

Andreas

Företagets hemsida:

http://www.jobbakuten.se

Adress:

Kyrkogatan 5 66231 Åmål

Kontorsplacering: