Andrésen Maskin AB

Uddevalla: Säljare

Arbetsbeskrivning:
På uppdrag åt vår kund Andrésen Maskin AB söker vi en säljare som främst kommer att arbeta inom distrikten Bohuslän och Dalsland. Som säljare på Andrésen Maskin har du totalansvar för försäljning av lantbruks, skogs, jordbruks- och entreprenadmaskiner. Du kommer ha kontakt med kunder både via inkommande samtal, besök ute hos kund samt uppsökande nykundsbearbetning. 

Du kommer bland annat sälja produkter av varumärkena:
Massey-Fergusson, Avant, Polaris, McHale, Tume, Kverneland, Mowi, Palms, Bigab, Fjärås, Berti, Hakki Pilke och Ålö med mera.
Koncernen säljer även de högkvalitativa entreprenadmaskinerna Case och Doosan.

Företaget kan för denna tjänst erbjuda större andel fast lön eller lägre fast lön mot provision utifrån sökandes profil. 


Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom närbesläktad bransch.
Du är driven, målinriktad, är duktigt på att förstå kunders olika behov och är affärs- och serviceinriktad.
Är du en relationssäljare kan denna tjänst var något för dig. Vi söker dig som inger ett förtroende ute hos kunderna och skapar långsiktiga relationer samt återkommande affärer, på effektivt och företagsekonomiskt tillvägagångsätt.

Körkort typ B är ett krav, samt att du kan tala både svenska och engelska flytande. 


Företagsbeskrivning:
”Andrésen Maskin AB känner sig priviligierade att få arbeta med människor som vårdar naturen, producerar mat eller på annat sätt ger service åt människor. Vi har sedan starten 1986 hela tiden strävat efter att vara en maskinfirma som erbjuder bra maskinprodukter och professionell service. Idag är vi etablerade på 2 orter i västra Sverige, Uddevalla och Göteborg. Vårt breda sortiment av lantbruks, skogs, jordbruks- och entreprenadmaskiner gör att vi har produkter för de flesta behov i branschen. Vår strävan är i första hand: God service och personliga relationer med dig som kund.”

Läs mer på www.andresenmaskin.seAnsökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Sista ansökningsdag:
2017-06-04
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Uddevalla
Kontaktpersoner:
Hampus Johansson
mob: +46 727272739
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se