ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

vikariat med möjlighet till förlängning

HR-ansvarig

Om jobbet:

I rollen som HR-ansvarig ingår du i stormarknadens ledning och arbetar tätt tillsammans med VD och butikschef i en ansvarsfull nyckelposition. Stormarknaden befinner sig i en spännande utvecklingsfas och stort fokus ligger på organisation- och ledarskapsfrågor. 

Som HR-ansvarig lämnar du kvalificerat stöd till försäljningscheferna gällande alla förekommande personalfrågor. Du arbetar med att coacha och stötta i deras dagliga arbete och driver processer kopplat till personal, ledarskap och grupputveckling. Du fungerar som kontaktperson för våra samarbetspartners bl.a. inom yrkesgymnasierna och kommunen. Den administrativa delen av arbetet innefattar personaladministration så som avtal, protokoll, avslut, intyg, löneberäkningar och rapporter till partners och myndigheter. Sammanfattningsvis verkar du proaktivt och strategiskt inom alla HR-processer kopplat till arbetsrätt, rekrytering, ledar- och kompetensutveckling samt arbetsmiljö.

Kvalifikationer:

Minst två års erfarenhet inom HR-området krävs. Meriterande med erfarenhet av rekryteringsprocessens olika steg samt av arbete i ledande befattning. Vi vill att du är trygg med att hantera individärenden kopplat till arbetsrätt och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet och kunskap inom arbetsrätt, kollektivavtal och förhandling.

Din profil:

Vi ser framför oss en person som älskar att arbeta med människor och som drivs av att skapa härlig stämning på arbetsplatsen. Du är mycket duktig på att formulera dig, din svenska uttrycks klanderfritt i både tal och skrift. Du är noggrann med detaljer och är ambitiös, inom hela arbetsfältet tar du dig an uppgifter med en positiv smittsam energi.

 Som person har du lätt för att sätta dig in i nya uppgifter, ärenden och samlar heltäckande information för att stödja beslutsfattande. Du uppfattas som strukturerad, coachande och pedagogisk. Du inger förtroende och kan hantera känslig information med integritet. Drivande, initiativrik och självständig är ord som sammanfattar dig bra och du vet att du är skicklig på att analysera och kan se frågor ur flera perspektiv. Din sociala förmåga är väl utvecklad och du är fenomenal på att bygga förtroendefulla relationer och på att nätverka, samtidigt som du är tydlig med att sätta gränser.

Omfattning och ansökan:

Anställningen är en heltidsanställning under perioden 1 November 2017 till 31 december 2018, möjlighet till fortsättning. För dig som trivs inom ICA erbjuder vi -som marknadsledande inom dagligvaruhandeln- stora utvecklingsmöjligheter och ett brett karriärsnätverk inom koncernen.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna HR-chef Mia Lemming 018-8888603 eller via mail: mia.lemming@maxi.ica.se.

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Vikariat
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-31
Tillträde:
2017-10-02
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Maria Lemming
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se